در نه ماهه سال ۹۲ گمرکات استان اصفهان، بالغ بر ۵۸۹ ميليارد و۴۱۳ ميليون ريال در آمد کسب و به خزانه واريز نموده است که اين ميزان درآمد نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۶۵ درصد افزايش داشته است.

به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران به نقل از گمرك اصفهان، مدير کل گمرک اصفهان گفت: گمرك اصفهان با داشتن پنج گمرک تابعه فعال و ۱۳ انبار اختصاصي، تشريفات صادرات حدود ۷۰ هزار كاميون به وزن يک ميليون و ۳۸۶ هزار تن و به ارزش ۷۹۴ ميليون و ۲۶۷ هزار دلار انجام داده است که در مقايسه با مدت مشابه سال قبل از لحاظ وزن ۳۹ درصد افزايش و از حيث ارزش ۴۱ درصد کاهش داشته است.
 
ونهري گفت: به منظور تسريع و تسهيل در امر صادرات و کاهش هزينه هاي توليدکنندگان و صادر کنندگان استان ۹۹ درصد از کالاهاي صادراتي استان در محل توليد و يا بر روي کاميون حامل کالاي صادراتي و حتي در خارج از وقت اداري و ايام تعطيل بدون تخليه و بارگيري مجدد در گمرک، ارزيابي و کنترل و پلمپ مي شود.

وي گفت: گمرک کاشان ۶۱ هزار و ۲۷۴ تن کالا و به ارزش ۱۶۱ ميليون دلار از صادرات استان را به خود اختصاص داده است که بخش صنعتي و شيميايي با اختصاص ۹۸% از وزن و ۹۲% از ارزش ، بيشترين سهم را طي اين مدت داشته است.

مدير کل گمرک اصفهان اظهار داشت: ۲۳ هزار و ۶۹۸ تن محصولات كشاورزي و غذايي به ارزش بالغ بر ۴۵ ميليون و ۹۵۷ هزار دلار طي نه ماهه امسال از گمركات استان اصفهان صادر شده كه نسبت به مدت مشابه سال قبل از حيث وزن ۴ درصد و از نظر ارزش ۹ درصد رشد داشته است.

اسداله احمدي ونهري گفت: صادرات اداره كل گمرك استان اصفهان درنه ماهه سال ۱۳۹۲ شامل ۶۸۹ نوع كالا به ۶۸ كشور جهان است و عراق با وارد کردن ۳۱۲ ميليون و ۳۶۵ هزار دلار كالا از طريق گمرك استان جايگاه اول را به خود اختصاص داده و در مكان دوم افغانستان با وارد كردن ۲۵۳ ميليون و۵۱ هزار دلار و پاکستان با ۶۳ ميليون و ۵۹۶ هزار دلار در جايگاه سوم قرار دارد.

وي در خصوص مهمترين کالاهاي صادراتي از گمرک اصفهان بيان داشت: آهن آلات و فولاد با ۲۰۳ ميليون و ۲۰۶ هزار دلار، فراورده هاي نفتي با ۱۵۳ ميليون و۹۹۹ هزار دلار و فرش ماشيني و دستباف با ۱۱۵ ميليون و ۳۸۲ هزار دلار عمده ترين اقلام صادراتي گمركات استان اصفهان بوده است.

اسداله احمدي ونهري در خصوص درآمد عمومي گمرک اصفهان بيان داشت: در نه ماهه سال ۹۲ گمرکات استان اصفهان با داشتن۱۳۶ کارمند، بالغ بر ۵۸۹ ميليارد و۴۱۳ ميليون ريال در آمد کسب و به خزانه واريز نموده است که اين ميزان درآمد نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۶۵ درصد افزايش داشته است.

وي گفت: تعداد اظهارنامه هاي هفتگانه گمرکات استان طي اين مدت ۲۸ هزار و ۱۶۰ فقره بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۳ در صد افزايش داشته است.

مدير کل گمرک اصفهان در خصوص امور مسافري گفت: گمرک فرودگاه شهيد بهشتي اصفهان با فعاليت به صورت ۲۴ ساعته ، طي نه ماهه ۱۳۹۲ تشريفات امور مسافري حدود ۲۸۲ هزار نفر مسافر ورودي و خروجي به كشورهاي عراق،عربستان، امارات ،تركيه و كويت را انجام داده است.
    

انتهاي پيام/

    

برچسب ها: واردات ، صادرات ، گمرک ، اصفهان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار