مدير اداره سلامت شهرداري منطقه 12، از برگزاري جشنواره چگونه تغذيه سالم داشته باشيم؟‌ در منطقه 12 خبرداد.

جانب الهي در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: جشنواره چگونه تغذيه سالم داشته باشيم؟ همزمان با هفته ملي بسيج همگاني تغذيه در محلات 13گانه منطقه 12 برگزار خواهد شد.  
 
وي با بيان توضيحات بيشتر افزود: ويژه برنامه‌هاي سلامت همزمان با هفته ملي بسيج همگاني تغذيه از 14 تا 20 دي ماه سالجاري در محلات 13گانه منطقه 12 درحال برگزاري است. 

وي با اشاره به نحوه‌ي اجراي اين طرح گفت:‌ در اين طرح ويژه برنامه‌هاي سلامت ازجمله جشنواره چگونه تغذيه سالم داشته باشيم؟ در محلات 13گانه منطقه 12 با همكاري و مشاركت معاونت اجتماعي و فرهنگي شهرداري منطقه 12،‌  آموزش و پرورش منطقه،‌ مديران خانه‌هاي سلامت و اداره سلامت شهرداري اين منطقه برگزار مي‌شود. 

وي با اشاره به اقدامات اجرايي اين طرح برگزاري كارگاه‌هاي آموزشي تغذيه مناسب در خانواده،‌ تغذيه مناسب كودك‌،‌ اصول تغذيه صحيح در پيشگيري از فشارخون،  تأثير گياه‌خواري در كاهش بيماريها،‌ نقش مادر در تغذيه مناسب خانواده،‌ نقش رسانه در تغذيه افراد جامعه در محلات 13 گانه منطقه 12 از اقدامات اجرايي اين طرح است. 

جانب الهي در پايان با اشاره به اقدامات ديگر اداره سلامت شهرداري منطقه 12 افزود:  سنجش آموزش تغذيه مناسب در مدارس منظقه 12، نقش تغذيه در پيشگيري از چربي خون،‌ قندخون و فشارخون،‌ ويزيت پزشكي رايگان،‌ خانواده و كاهش مصرف نمك و روغن،‌ سياستگزاران و كاهش مصرف نمك و روغن، پيشگيري از بيماريها با مصرف صحيح نمك و روغن،‌مدارس و كاهش مصرف صحيح نمك و روغن،‌ از اقدامات ديگر اداره سلامت شهرداري منطقه 12 در هفته ملي بسيج همگاني تغذيه است.

انتهاي پيام/
برچسب ها: سلامت ، شهرداری ، جشنواره
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار