به 
گزارش 
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران،جنیدی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ایران 
در اولین همایش تغذیه سالم گفت: در هفته بسیج تغذیه با شعار "مصرف کمتر نمک و
 روغن برپا شده و بر آنیم تا در صنایع غذایی این رویه را به کار گیریم.
وی
 اظهار داشت: ما باید این سوالها را از خود بپرسیم که آیا در رستورانها و
 هتلها مسئول تغذیه وجود دارد، آیا غذای رژیمی در رستورانها سرو میشود، 
آیا در رستوران و هتلها از حیث مواد غذایی درجه بندی میشوند.آیا از نظر سلامت غذا و کیفیت مورد بررسی قرار میگیرند؟ آیا تغذیه در مدارس رتبه بندی میشود؟ و...
وی
 اظهار داشت: باید ساختار تغذیهای را در دانشگاهها جا بدهیم و لینکی بین 
غذا و دارو و هتل و رستورانها صورت گیرد تا بتوانیم تغذیهای مناسب را در 
کشور ترویج بدهیم.
وی اظهار داشت: ما میتوانیم بیماریها را با تغذیه سالم در کشور کاهش بدهیم.
انتهای پیام/