به گزارش گروه بازار باشگاه خبرنگاران، قیمت انواع گوشت و مرغ در میادین تره بار استان تهران به شرح زیر است:
|
نام محصول |
قیمت هر کیلو (تومان) |
|
فیله بوقلمون |
22000 |
|
بال بوقلمون |
6500 |
|
بوقلمون کامل |
9300 |
|
ساق بوقلمون با پوست |
16500 |
|
گردن بدون پوست بوقلمون |
9600 |
|
گوشت گوساله قلوه گاه |
17500 |
|
گوشت گوساله راسته پاک کرده |
30900 |
|
گوشت گوساله ران پاک کرده |
28300 |
|
گوشت گوساله سردست پاک کرده |
27400 |
|
گوشت گوساله فیله پاک کرده |
42000 |
|
گوشت گوسفندی راسته با استخوان |
25300 |
|
گوشت گوسفندی ران پاک کرده با استخوان |
31000 |
|
گوشت گوسفندی ماهیچه |
32700 |
|
مرغ کامل تازه بسته بندی بشقابی |
6520 |
|
مرغ کامل تازه بسته بندی بشقابی پاک شده |
7400 |
|
مغز ران بوقلمون بدون پوست و استخوان |
21000 |