وزیر خارجه اسپانیا در نشست خبری مشترک با ظریف:                 
                                                        
                                                                               وزیر خارجه اسپانیا در نشست خبری مشترک با ظریف:                 
                                                        
                                

به گزارش
 خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران، وزیر خارجه اسپانیا با حضور در نشست خبری مشترک با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان ضمن تشکر از استقبال وی گفت: من در نشست گذشته اتحادیه اروپا از تحولات رخ داده در ایران و همچنین مذاکرات هستهای ابراز خرسندی کردم.   
وی افزود: برآنیم تا کاهش روابط چندساله ایران و اسپانیا جبران کنیم و روابط دوجانبه را در همه زمینهها از جمله اقتصادی گسترش دهیم.   
وزیر خارجه اسپانیا اظهار داشت: در سال 2014 اسپانیا 14 درصد از نفت ایران را مصرف میکرد که این میزان بسیار حائز اهمیت بود.   
وی با اشاره به صادرات اسپانیا در گذشته به ایران تاکید کرد: امیدواریم با عادی شدن روابط سطح تعاملات دوجانبه ایران و آمریکا هرچه سریعتر توسعه یابد.   
وزیر خارجه اسپانیا در خصوص روابط فرهنگی دو کشور بیان داشت: ایران و اسپانیا دو کشور تاریخی با سنتهای دیرینه بوده که هر دو  مشتاق به توسعه روابط دوجانبه هستند.   
وی تصریح کرد: برآنیم که موسسه سروانتس را در توسعه روابط فرهنگی دو کشور در ایران تاسیس کنیم و همچنین عقد خواهرخواندگی میان اصفهان و یکی از شهرهای خود را در دستور کار داریم.   
وزیر خارجه اسپانیا با اشاره به شباهتهای فرهنگی دو کشور گفت: اصفهان برای ما بسیار قابل اهمیت بوده و قصد داریم این شهر تاریخی را به اسپانیاییها معرفی کنیم.   
وی افزود: حاضریم در زمینه مسائل استخراج نفت و گاز در ایران همکاری داشته باشیم.   
وزیر خارجه اسپانیا در پایان با اشاره به علاقه تاریخی اسپانیاییها به ایران خاطرنشان کرد: علاقمندیم که ایران از نامزدی ما برای عضویت غیردائم در شورای امنیت حمایت کند.   
انتهای پیام/