ساخت سعمک‌های هوشمند و دیجیتال تحول جدیدی برای افراد ناشنوا و کم شنوا محسوب می‌شود و قابلیت شنوایی آن‌ها را بسیار بالا می‌برد.

دکتر ابراهیم رزم پا، جراح گوش و حلق و بینی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: منظور از سمعک نامرئی، نوعی سمعک است که دیگران در یک نگاه، متوجه این سمعک‌ها نمی‌شوند. انواعی از سمعک‌ها هم هستند که کاشتنی بوده و با کاشت حلزون فرق دارد.

دو نوع سمعک کاشتنی وجود دارد. نوعی که با یک عمل جراحی ساده در پشت گوش کاشته می‌شود.

نوعی از سمعک‌ها بسیار کوچک هم وجود دارند که داخل کانال گوش قرار می‌گیرند و دیده نمی‌شوند.

وی ادامه داد: هر چقدر سایز سمعک کوچکتر باشد، قابلیت‌هایش کمتر می‌شود. بنابراین افرادی که کمشکل شنوایی خیلی شدید دارند، مطلوب نیست که از سمعک‌های با سایز خیلی کوچک استفاده کنند و به طور کلی با توجه به نوع کاهش شنوایی و با تشخیص پزشک متخصص، نوع سمعک انتخاب می‌شود، ولی برای کودکان معمولا از سمعک‌های کاشتنی استفاده می‌شود.

دکتر رزم پا، ضمن اینکه سمعک را کمک کننده دانست، گفت: استفاده از سمعک، تأثیری در بهبود شنوایی فرد ندارد ولی با ورود سمعک‌های هوشمند، بسیاری از مشکلات استفاده از سمعک مرتفع شده است.

طراحی سمعک‌های هوشمند، به گونه‌ای است که می‌توان به آن برنامه داد و تنها برخی فرکانس‌های خاص که برای فرد قابل شنیدن نیست، تقویت شود. بنابراین فرد با استفاده از این نوع سمعک، مشکلات شنوایی قبل را ندارد.

انتهای پیام/

برچسب ها: سمعک ، شنوایی ، عمل جراحی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار