رئیس سازمان دامپزشکی با اشاره به ادعای زنبورداران مبنی بر رواج استفاده از داروهای قاچاق گفت: در مورد داروهای وارداتی این ادعا مورد پذیرش نیست، چرا که سازمان دامپزشکی هم برای واردات این داروها مطالعه کافی انجام می‌دهد و هم در حین مصرف آنها را مورد بررسی قرار می‌دهد.

مهدی خلج در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با اشاره به ادعای زنبورداران مبنی بر رواج استفاده از داروهای قاچاق به دلیل کمبود دارو در کشور افزود: اگر زنبورداران از چنین مسله ای اطلاع دارند چرا آن را به یک دستگاه حاکمیتی که وظیفه قانونی‌اش برخورد با این امر است، اطلاع نمی دهند؟

وی اضافه کرد: ما بارها از زنبورداران خواسته‌ایم که ارتباط‌شان را با  سازمان، ادارات کل و شبکه های دامپزشکی حفظ کرده و هرگونه مساله غیرعادی را به آنها گزارش کنند.

خلج ادامه داد: اولین نکته در این زمینه این است که زنبورداران باید بدانند آنچه که قاچاق و غیرمجاز است به طور قطع برای مصرف مجاز نیست و در صورت استفاده می تواند برای سلامتی مضر باشد.

وی افزود: امروزه تلاش همه ارگانهای بین المللی از جمله سازمان جهانی بهداشت دام، سازمان خواروبار کشاورزی و... این است که چه کنند تا عوامل مخاطره آمیز بهداشتی کمتر از راه فراورده‌های خام دامی انتقال پیدا کند و انسان به غذایی سالم دست پیدا کند.

رئیس سازمان دامپزشکی تصریح کرد: بنده از زنبورداران تقاضا می کنم اگر از وجود داروهای غیرمجاز آگاه هستند این موضوع را به ما اطلاع دهند تا ما با همکاری ارگان های مسئول جلوی این امر را بگیریم.

خلج ادامه داد: نکته مهم تر و سوال مهم بنده از  زنبورداران این است که آنها چرا سراغ داروهای قاچاق و مخاطره‌آمیز می روند؟

وی اضافه کرد: در مورد داروهای وارداتی نیز این ادعا مورد پذیرش نیست، چراکه سازمان دامپزشکی هم برای واردات این داروها مطالعه کافی انجام می‌دهد و هم در حین مصرف آنها را مورد بررسی قرار می دهد. 

خلج ادامه داد: علاوه بر این سازمان دامپزشکی سعی می کند به تولید داخل بویژه تولیدات داروهای گیاهی و ارگانیک بها دهد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۹ ۱۹ خرداد ۱۳۹۳
چرا دلیلش را در تغذیه بیش ازحد زنبوربا شکر جستجو نمی کنید.شکر یک دی ساکارید هستش که با سیستم گوارشی زنبور کم سازگار است و می تواند دلیلی بر مرگ ومیر بیش ازحد زنبوردانست تحقیق کنید و خودتان به این نتیجه برسید.
Iran (Islamic Republic of)
نوروزی
۰۹:۱۰ ۱۹ خرداد ۱۳۹۳
باعرض سلام وادب
میخواستم عرض بکنم که اگر جناب آقای خلج یک سری به داروخانه های دامپزشکی بزند نیازی به ارائه گزارش نیست چون داروخانه ها در مناطقی که زنبورداری زیاد میباشد بجز داروی قاچاق و داروی فوماژلین و آپیستان که دارای تائیدیه دامپزشکی میباشد داروی دیگری وجود ندارد به این مسئول محترم بفرمائید شما بعنوان شخص مطلع داروهای زنبورداری که با تائیدیه اداره دامپزشکی توزیع میشود را نام ببرید.قابل توجه سایر مسئولین به عرض میرساند با توجه به سهل انگاری مسئولین مربوطه در امر واردات داروهای مجاز زنبورعسل ، یک سری از سودجویان از فرصت استفاده کرده وبصورت غیرمجاز از کشورهای همسایه دارو وارد می کنند که اکثرا" تاریخ گذشته و یا مخصوص زنبور نبوده که زنبورداران به ناچار مجبورا" از آن استفاده میکننده ودچار ضرر فراوان گردیده اند.
آخرین اخبار