رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: سالانه به صورت متوسط 500 هزار تن محصولات کشاورزی تولیدی استان اردبیل به دلیل ضعف صنایع تبدیلی و تکمیلی دچار آسیب شده و از چرخه مصرف خارج می‌شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل؛ عدیل سروی همزمان با دومین روز از هفته جهاد کشاورزی در نشست مطبوعاتی اظهار داشت: 110 هزار بهره‌بردار بخش کشاورزی در این استان و در عرصه‌های مختلف زراعی، دامی، باغی فعالیت می‌کنند که با همراهی مروجان، کارشناسان و محققان این بخش تلاششان در تأمین امنیت غذایی است.

وی شعار امسال هفته جهاد کشاورزی را «کشاورزی بستر سلامت و امنیت غذایی» معرفی کرد و افزود: استان اردبیل یکی از استان‌های ممتاز در بخش کشاورزی است به طوریکه هشت مورد از تولیدات این استان در جایگاه ممتاز و رتبه‌های زیر 10 قرار دارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با یادآوری اینکه این استان در تولید سیب‌زمینی و عدس رتبه اول، سویا رتبه دوم، چغندر قند رتبه پنجم، عسل رتبه سوم، حبوبات رتبه هفتم، غلات رتبه هشتم و پرورش گاومیش رتبه دوم را دارد، خاطر نشان کرد: چهار درصد محصولات کشاورزی کشور را استان اردبیل تولید می‌کند.

سروی کل محصولات تولیدی این استان را 3 میلیون و 800 هزار تن اعم از زراعی، باغی و دامی بیان کرد و ادامه داد: 3 میلیون تن از این محصولات زراعی، 500 هزار تن دامی، 300 هزار تن باغی و پنج هزار تن نیز پرورش آبزیان در این استان انجام می‌شود.

وی در ادامه تصریح کرد: ‌این استان در تولید بذر نیز جایگاه ممتازی را دارد به طوری که صد درصد بذر چغندر قند، سرگم و همچنین صد درصد ذرت بذری کشور در این استان تولید می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تولید پنج میلیون تن مینی‌تیوبر را بیان کرد و یادآور شد: 13 سال پیش توسط بخش خصوصی تولید مینی‌تیوبر در این استان آغاز شد به طوریکه هم اکنون سه واحد آزمایشگاهی تولید بذر سیب‌زمینی در این استان فعال است.

انتهای پیام/ب

برچسب ها: اردبیل ، جهاد ، کشاورزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.