سالاری با اشاره به اینکه برداشت آل مهتری تا نیمه آبان ادامه دارد افزود: بعد از آل مهتری نغار ، مرداسنگ ، خنیزی ، خاصویی ، مضافتی ، کریته و پیارم از نخلستانهای هرمزگان برداشت می شود.
وی به اختصاص هفت درصدی صادرات خرمای کشور به هرمزگان اشاره کرد و گفت: در هرمزگان ۵۰ رقم خرما وجود دارد که هشت نوع آن صادراتی است.
سالاری افزود: این استان به لحاظ سطح زیر کشت رتبه دوم و تولید رتبه سوم کشور را دارد.
استان هرمزگان ۳۸ هزار هکتار نخلستان دارد که سالانه بیش از ۱۵۰ هزار تن خرما برداشت می شود.
انتهای خبر/