به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، پس از نگاه به مطالعات متعدد و تجزیه و تحلیل در مورد اثرات رنگ سبز، سفید چای در وزن بدن،
محققان هلندی دریافتند که مواد تشکیل دهنده ترکیبهای طبیعی چای و کافئین کمک به افزایش مصرف انرژی یک شخص می کنند و همچنین ترکیبات اکسیداسیون چربی (تجزیه
چربی) در بدن را افزایش می دهند.
نوشیدن چای سبب تحرک معده و روده می شود و می تواند به نوبه خود نقش زیادی در دفع سموم از بدن داشته باشد همچنین چای می تواند باعث لاغری و آب شدن چربی های شکم شود.
مصرف آب قابل شرب
1-2 فنجان در روز و تهیه چا با آن چمی تواند برای بهبود خلق و خو، کاهش خطر ابتلا به بیماری های متعدد از جمله سرطان،
پوکی استخوان، فشار خون بالا
و دیابت موثر باشد.
انتهای پیام/