سفیر هند در ایران:

شرکتهای پتروشیمی ایران و هند همکاری مطلوبی دارند

سفیر هند در تهران از همکاری و مذاکرات مطلوب شرکتهای پتروشیمی ایرانی و هندی خبر داد.

 به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران، به نقل از شانا، دی پی سیریواستاوا پس از پایان آیین گشایش نهمین نمایشگاه بین المللی ایران پلاست گفت: شرکتهای هندی فعال در صنعت پتروشیمی، هم اکنون از این کشور مواد خام اولیه پتروشیمی می خرند.
 
وی افزود: نمایشگاه بین المللی ایران پلاست یکی از رویدادهای مهم و قابل توجه در صنعت پتروشیمی و صنعت پلاستیک به شمار می رود و فرصت مناسبی برای نمایش توانمندیهای این دو حوزه است.
 
سفیر هند در ایران گفت: مقامها ومسئولان شرکتهای پتروشیمی ایران برای همکاری با بخش پتروشیمی هند به این کشور سفر و با شرکتهای هندی مذاکره می کنند.
 
سیریواستاوا خرداد ماه امسال در حاشیه برگزاری یازدهمین همایش بین المللی پتروشیمی ایران درباره روابط تهران و دهلی نو گفته بود: دهلی نو در روابط نفتی خود با ایران بسیار مثبت فکر می کند و به خرید نفت خام از تهران ادامه خواهد داد، ضمن آن که شرکتهای هندی قصد خرید مقادیری اوره را از این کشور نیز دارند.
 
هند به دنبال تولید اوره در ایران با همکاری شرکتهای ایرانی و ارسال آن به هند برای پاسخ به تقاضای این کشور است.  
 
پایگاه اینترنتی لایو مینت چندی پیش گزارش داده بود: دو شرکت هندی تولیدکننده کود شیمیایی با تشکیل یک سرمایه گذاری شرکت مشترک به نام اس بی آی کپیتال مارکتز (اس بی آی کپ) در تلاش برای یافتن شریک ایرانی برای ساخت یک واحد تولید اوره در منطقه پتروشیمی چابهار هستند.
 
هدف از ساخت واحد تولید اوره در منطقه پتروشیمی چابهار استفاده از قیمت گاز کمتر برای تولید کودهای شیمیایی است.
 
ظرفیت تولید اوره در هند در ١٣ سال گذشته اضافه نشده است و به همین دلیل شکاف میان عرضه و تقاضای این محصول صنعتی عمیق تر گشته است.
 
تولید اوره از سال ٢٠٠٧-٢٠٠٨ به بعد نزدیک به ٢٢ میلیون تن باقی مانده در حالی که تقاضای این محصول به ٣٠ میلیون تن رسیده است، این خلاء به طور عمده با واردات جبران می شود.
 
سیریواستاوا در یازدهمین همایش بین المللی پتروشیمی ایران گفته بود: هند می تواند خود به یک صادرکننده عمده محصولات پتروشیمی بدل شود اما این کشور با کمبود خوراک روبرروست، از این رو ما به ایران نیاز داریم و به همین دلیل به روابط اقتصادی خود با تهران ادامه می دهیم.
 
وی با بیان این که بازارهای هند در حال رشد است و ایران منابع کافی را برای رسیدن به این رشد دارد، تصریح کرده بود: هند برای حرکت در مسیر رشد و گرداندن موتور محرکه اقتصاد خود نیازمند واردات انرژی است و خوشبختانه تهران و دهلی نو روابط دوستانه و نزدیکی دارند بنابراین ما می توانیم انرژی مورد نیاز خود را از ایران تامین کنیم.
 
نهمین نمایشگاه بین المللی ایران پلاست صبح امروز (پنجشنبه٣ مهر) با حضور بیژن زنگنه وزیر نفت، محمدرضا نعمت زاده وزیر صنعت معدن و تجارت، عباس شعری مقدم معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، مدیران ارشد صنعت پتروشیمی و فعالان این صنعت در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران به طور رسمی آغاز به کار کرد.
 
روز نخست این نمایشگاه ویژه بازدید متخصصان است. متقاضیان بازدید در این روز می توانند با مراجعه به سایت نمایشگاه و پر کردن فرم مربوط و همراه داشتن پرینت آن در این روز و سایر روزهای برگزاری نمایشگاه به صورت رایگان از این نمایشگاه بازدید کنند.
 
بر پایه این گزارش در این دوره رکورد میزان حضور تعداد شرکتها در نمایشگاه شکسته شد.در نمایشگاه امسال ٧٦٠ شرکت داخلی و خارجی از ١٣ کشور جهان حضور دارند.
 
کشورهای ایتالیا، اتریش، ترکیه، تایون، کره جنوبی، چین و هند به صورت پاویون و کشورهای انگلستان، آلمان، اسپانیا، یونان، هلند و امارات به صورت مستقل در نهمین دوره نمایشگاه بین المللی ایران پلاست حضور خواهند داشت، ضمن آن که دراین دوره فضای اختصاص داده شده به شرکتهای خارجی نسبت به دوره گذشته رشد چهار برابری را نشان می دهد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار