
معاون سیاسی امنیتی استاندار در این بازدید گفت:می توان این شرکت تعاونی را نماد واقعی تعاون،همیاری و همکاری در جهت توسعه کارآفرینی ، اشتغال و توسعه عدالت اجتماعی عنوان کرد.
شهبازی خواستار توسعه تعاونی ها و بخشهای مختلف به منظور افزایش اشتغال زایی و بالا رفتن آمار شاغلین شد.
مدیر عامل این شرکت تعاونی نیز گفت:که در این واحد محصولات تولیدی با کیفیت و دقت بالا انجام می شود و به همین دلیل تقاضای خوبی از طرف بازار وجود دارد .
بهرامی ادامه داد: به منظور بالا بردن کیفیت تولید و افزایش ظرفیت تولید شرکت در حال اخذ مجوز توسعه می باشدو نیز تقاضای تسهیلات به منظور خرید بیشتر مواد اولیه جهت افزایش تولید را دارد.
مدیر کل تعاون ، کار و رفاه اجتماعی استان در پایان بازید خاطر نشان کرد:این تعاونی امروز با همت و پشتکار اعضاء و مدیران تعاونی،به یکی از تعاونی های موفق تبدیل شده است.
انتهای پیام/ز