اوتسیم تنها با علائم بالینی قابل تشخیص است

اوتسیم تنها با مشاهده علائم بالینی قابل تشخیص بوده و با روش‌هایی نظیر سی‌تی اسکن، نوار مغزی و‌ ام آر آی نمی‌توان به وجود این بیماری به ویژه در مراحل اولیه آن پی برد.

مهیار مهین شفیعی متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: علت قطعی بیماری و اختلال مغزی اوتسیم مشخص نیست و البته برخی از عومل نظیر عوامل محیطی و عوامل ژنتیکی در بروز این بیماری مطرح است. 

وی افزود: بسیاری اینطور تصور می‌کنند که چون اوتسیم یک اختلال مغزی است، در نتیجه می‌توان با روش‌های تشخیصی مدرن این بیماری را تشخیص داد. 

مهین شفیعی تاکید کرد: اوتسیم تنها با مشاهده علائم بالینی قابل تشخیص بوده و با روش‌های نظیر سی‌تی اسکن، نوار مغزی و‌ ام آر آی نمی‌توان به وجود این بیماری به ویژه در مراحل اولیه آن پی‌برد. 

وی یادآور شد: مبتلایان به اوتسیم در تعامل و ارتباط خود با دیگران دچار مشکل شده و رفتارهایی از خود بروز می‌دهند که دیگران معمولا از انجام این کار‌ها پرهیز می‌کنند. 

مهین شفیعی با بیان اینکه کودکان مبتلا به اوتسیم رفتارهای کلیشه‌ای از خود بروز می‌دهند، خاطر نشان کرد: به عنوان مثال مبتلایان به اوتسیم بی‌جهت می‌خندند، تا مدت‌ها به یک گوشه نگاه می‌کنند، دست‌های خود را مقابل چشم‌هایشان تکان داده و در مواردی نیز دچار وسواس هستند. 

وی گفت: افراد مبتلا به اوتسیم بی‌دلیل از موضوعات اطراف خود ناراحت می‌شوند و به صورت ناگهانی، دچار احساسات و هیجانات مختلف می‌شوند. 



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار