باشگاه خبرنگاران گزارش می‌دهد؛

خبرهای خوش وزیر آموزش و پرورش برای معلمان مناطق مرزی / معلمی که خودرو خود را به ژنراتور برق کلاس درس تبدیل کرد

وزیر آموزش و پرورش در سفر به سیستان و بلوچستان ، از مشکلات فرهنگیان استان آگاه شد و برای حل آن‌ها تصمیماتی اتخاذ و ابلاغ کرد.

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش باشگاه خبرنگاران، حتی اگر فرسنگ‌ها از پایتخت دور شوی، مشکلات فرهنگیان باز هم به گوش می‌رسد، سیستان و بلوچستان، سرزمین اساطیر ایران، میزبان وزیر آموزش و پرورش بود.

معلمان این سرزمین از مشکلات خود گفتند. مشکلاتی که برخی از آن‌ها فراگیر و برخی دیگر مختص منطقه بود. معیشت، بیمهٔ طلایی و خدمت در مناطق مرزی از جملهٔ آن‌هاست.

صحبت معلمان را با وزیر آموزش و پرورش درمیان گذاشتیم.

 برای مناطق مرزی خبر‌هایی در راه است

فانی وزیر آموزش و پرورش گفت: در سال تحصیلی آینده، حق مرزی را برای همهٔ همکاران مناطق مختلف استان سیستان و بلوچستان برقرار می‌کنیم.

وی ادامه داد: بدیهی است اگر همکاران فرهنگی احساس کنند دریافتی آن‌ها متناسب با خدمات ارائه شده است انگیزهٔ آن‌ها افزایش یافته و باعث بازدهی بیشتر کار آن‌ها می‌شود.

فانی افزود: امیدواریم وزارت آموزش و پرورش بتواند متناسب با سختی کار و تلاش‌های همکاران عزیز از طریق مبادی ذی‌ربط مجوزهای لازم را برای پرداخت‌های اضافی اخذ کند.

وزیر آموزش و پرورش در رابطه با سختی کار دوری محل خدمت نیز اظهار کرد: پیرامون این موضوع، به مدیر کل آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان ابلاغ شده تا با توجه به قوانین خدمات کشوری و سایر قوانین موجود در کشور پیشنهادهایی را برای جبران برخی از تلاش‌ها و خدمات همکاران ارائه دهند.

با این حال معلمانی بودند که مشکلات توان خم کردن کمر همت آن‌ها را نداشت. از جمله معلمی که خودرو خود را تبدیل به ژنراتور برق کلاس درس کرده بود.

این معلم گفت: در روستایی که مشغول خدمت هستم امکاناتی چون آب و برق وجود ندارد و من با ساخت یک تبدیل از باتری خودرو برای تامین برق کلاس استفاده کردم.

وی ادامه داد: با برق حاصل از این ژنراتور علاوه بر وسایل روشنایی، لپ تاپ و وسایل کمک آموزشی را نیز در کلاس درس استفاده می‌کنم.

دانش آموزان عشایری هم اگرچه آقای وزیر را نمی‌شناختند اما خوب می‌دانستند که تصمیمات او بر زندگی آن‌ها موثر است.

فانی، وزیر آموزش و پرورش در خصوص مدارس کم دانش آموز گفت: در سراسر کشور ۱۱۰ مدرسه تک دانش آموز و ۴هزار و ۸۰۰ مدرسه با کمتر از ۵ دانش آموز داریم و تلاش ما بر این است که هیچ دانش آموزی بدون کلاس درس نماند.




گزارش از سجاد صابری



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
علی
۰۸:۱۳ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴
ازش بپرسید آقای فانی چه تعدادکلاس چند پایه در کشور دارید؟یک سرباز معلم رو گذاشتید توی روستا کل کلاسارو درس میده اونو نمیگی .زرنگ
Netherlands
احمدي
۰۶:۱۵ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴
فاني حقوق همه معلمان رو افزايش بده
Iran (Islamic Republic of)
معلم
۰۰:۰۹ ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴
باسلام. این خیلی خوب است آقای وزیر یک امتیاز چشمگیری برای معلمانی که مسیریی طولانی طی میکنند تا به مدرسه برسندنسبت به همکارانی که 5الی10دقیقه با منزلشان فاصله دارند را قائل شوند.باتشکروسپاس