معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری مطرح کرد

امضا قرارداد همکاری میان پتروپارس و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینکه تاکنون از 400 دانشگاه معتبر 200 دانشگاه برتر دنیا نخبه ایرانی برای حضور در کشور ثبت نام کرده‌اند و 10 نفر باز گشته اند گفت: این قرارداد در جهت حمایت از نخبگان غیر مقیم ایرانی امضا شد.

ثبت نام  200  نخبه دانشگاه برتر دنیا برای حضور در ایران/ امضاءقرارداد همکاری میان پتروپارس و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در هشتاد و هفتمین نشست هم‌اندیشی مدیران گروه پتروپارس با موضوع ویژگی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان اظهار داشت: برای این که بتوانیم در تمام حوزه‌ها قابلیت‌های خود را در عرصه‌های بین‌المللی در معرض نمایش قرار دهیم باید در صنعت نفت در سایر حوزه‌ها طراحی و بهینه‌سازی پروژه‌ها را خودمان انجام دهیم این بدان معنی نیست که تنها داخلی‌سازی داشته باشیم باید دانش و فناوری در این زمینه در کشور تولید شود تا زمینه برای تجاری‌سازی این نوع فناوری فراهم شود.

وی تصریح کرد: متأسفانه با فروش نفت خام فرهنگ اشتباهی در کشور ایجاد شده در حالی که می‌توانیم با تولید علم و فناوری و تکنولوژی جدید زمینه را برای رشد و پویای اقتصاد کشور فراهم کنیم امروزه موضوعی که در شرکت‌های دانش‌بنیان مطرح است این است که اکثر کشورهای مطرح دنیا از جمله مایکروسافت و فیس‌بوک توانستند که ارزش افزوده‌ای که توسط دانش ایجاد می‌شود به پویایی اقتصاد دست پیدا کنند.

وی از آمادگی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در خصوص حمایت از شرکت‌های دانش بنیان خبر داد و گفت: این معاونت آمادگی کامل را در راستای حمایت از شرکت‌های کوچک که به ایجاد هر نوع نوآوری دست می‌زنند حمایت می‌کنند در همین زمینه معافیت‌های مالیاتی و ایجاد تسهیلات از صندوق نوآوری را برای این شرکت‌ها ارائه می‌کنیم.

وی ادامه داد: از همه اکنون از شرکت‌‌های نفتی و دانشگاهی دعوت به عمل می‌آوریم تا از مزایای قانونی طرح‌های دانش‌بنیان استفاده نمایند.

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری صبح امروز در مراسم انعقاد قرارداد همکاری متقابل بین گروه پتروپارس و معاونت فناوری ریاست جمهوری گفت: این تفاهم‌نامه امضا شده است تا بتوانیم از دانشجویان و نخبگان نوین غیرمقیم خارج از کشور دعوت به عمل آوریم که در این خصوص معاونت آمادگی دارد که از دانش و تجربیات آنها استفاده نماید.

وی از شناسایی هزار و 500 شرکت دانش‌بنیان در کشور خبر داد.

ستاری تصریح کرد: متأسفانه به واسطه یک فرهنگ غلط نتوانستیم هنوز یک لایسنت در صنعت نفت داشته باشیم چرا که بیشتر به فکر فروش نفت و ارزش‌آوری در این زمینه بودیم در حالی که می‌توانستیم با طراحی و مدل‌سازی طرح‌ها زمینه را برای تجار‌ی‌سازی علم و فناوری در کشور فراهم نماییم.

همچنین سورنا ستاری نیز با اشاره به حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از طرحهای نوآورانه و دانش بنیان گفت: حمایت از شرکتهای دانش بنیان به معنای از بین بردن زیرساختها نیست، بلکه به معنای پیشرفت منطقه ای است.

وی با بیان این که می توانیم با استفاده از امکانات قانونی به حمایت از شرکتهای زیر مجموعه این گروه بپردازیم، افزود: می توان با اجرای پروژه های مشترک از شرکتهای زیرمجموعه پتروپارس، در اجرای پروژه هایی مانند ساخت کمپرسورها حمایت کرد.

وی خطاب به مدیرعامل شرکت پتروپارس گفت: می توانید شرکتهای دانش بنیان را که در اجرای پروژه های خود دچار مشکل شده اند را به ما معرفی کنید تا ریسک کار آنها را برعهده بگیریم.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری ادامه داد: هر جایی که فناوری بخواهد ورود کند، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از آن حمایت می کند.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار باشگاه خبرنگاران نیز گفت: تاکنون از 400 دانشگاه معتبر 200 دانشگاه برتر دنیا نخبه ایرانی برای حضور در کشور ثبت نام کرده‌اند و 10 نفر باز گشته اند.

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری تاکید کرد: در حال حاضر 11 مجموعه برجسته کشور از جمله پژوهشکده رویان، پارک علم و فناوری و نیز گروه پتروپارس تفاهمنامه را با این معاونت به امضا رسانده‌اند.

ستاری تصریح کرد: همچنین سامانه به همین منظور راه‌اندازی شده که نتخصی و نخبگان با مراجعه به سایت درخواست خود را ارائه می‌دهند و بعد از اعلام رخواست ظرف سه هفته تعیین تکلیف می‌شوند.

وی یاداور شد: 123 درخواست کمتر از یکماه گذشته از دانشگاههای معتبر و برتر دنیا معرفی شدند.

در ادامه این نشست مجمدجواد شمس مدیرعامل شرکت پتروپارس به پروژهای اجرایی توسط این شرکت از جمله فاز 12 پارس جنوبی اشاره کرد و گفت: شرکت پتروپارس توانست با مشارکت تمامی همکاران فاز 12 را به اتمم برساند به طوری هم اکنون فاز 19 پارس جنوبی را در دستور کار خود دارد و در تلاش است که در سالجاری یک ترین از این فاز را به بهره2برداری برساند.

قرارداد همکاری متقابل میان گروه پتروپارس و نهاد معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با حضور سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و محمد جواد شمس، مدیرعامل شرکت پتروپارس امضا شد؛ بر اساس این قرارداد از ظرفیت ایرانیان غیر مقیم که دارای طرحهای نو آورانه در صنعت نفت هستند،حمایت می شود.

همچنین در این نشست از کتاب استاندارهای روابط عمومی به نویسندگی سیدهادی میرباقری رونمایی به عمل آمد.

میرباقری گفت: در این کتاب با تکیه بر دانش عملی در زمینه روابط عمومی برای نخستین بار در کشور پرداخته شده است به طوری که به عنوان یک اثر ملی به ثبت خواهد رسید.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار