قائم مقام وزیر نیرو خبر داد

تنش آبی 527 شهر در تابستان امسال / مصوبه قطع آب مشترکان پرمصرف قانونی می‌شود

قائم مقام وزیر نیرو با بیان اینکه سال گذشته ۵۱۷ شهر تنش آبی داشته‌اند و امسال ۱۰ شهر به این شهرها اضافه شده است، گفت: تا اواسط تیرماه مصوبه دولت برای قطع آب مشترکان پر مصرف صادر و این موضوع قانونی می‌شود.

تنش آبی به 10 شهر دیگر سرایت کرد / مصوبه قطع آب مشترکان پرمصرف قانونی می‌شودبه گزارش خبرنگار حوزه انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، ستار محمودی در ششمین نشست شبکه آسیایی برنامه G-WADI (برنامه خشکسالی یونسکو) درخصوص تنش آبی در کشور گفت: در سال گذشته تعداد شهرهایی که دارای تنش آبی بودند 517 شهر بود اما متاسفانه در سال جاری 10 شهر به این 517 شهر اضافه شده است که وضعیت 5 شهر بسیار حاد است.

به گفته وی، شهرهای سنندج، بندرعباس، کرمان، اصفهان و شرق تهران شرایط حادتری نسبت به سایر شهرها دارند.

وی ادامه داد: زمانیکه به تابستان نزدیک می‌شویم دچار محدودیت می‌شویم به طوری که بارندگی‌های امسال نسبت به میانگین بلندمدت 20 درصد کاهش داشته است، بنابراین این کاهش بارندگی‌ها اثرات شدیدی بر وضعیت آب می‌گذارد و شهرها و روستاها به لحاظ منابع آب زیرزمینی در حالت خطرناکی قرار می‌گیرند.

محمودی گفت: روز گذشته 517 شهر دارای تنش آبی بودند که این میزان در سال جاری با اضافه شدن 10 شهر به 518 رسیده است پس باید مردم همانند سال گذشته صرفه‌ویی 10 تا 20 درصدی را در مصرف آب سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه قرار بود آب شرب مشترکان پر مصرف تهرانی قطع و این موضوع قانونی شود، گفت: تهران در حال حاضر در مراقبت ویژه‌ای قرار دارد چرا که وضعیت شرق تهران چندان رضایت‌بخش نیست بنابراین تا اواسط تیرماه این مصوبه دولت قطع آب مشترکان پر مصرف را قانونی خواهد کرد.

وی درخصوص طرح تعادل‌بخشی آب زیرزمینی نیز گفت: امروز نیز جلسه‌ای برای طرح تعادل‌بخشی منابع آبهای زیر زمینی برگزار شد که در 8 بخش این طرح تهیه شده است.

براساس این طرح که به تصویب رسیده است، سالانه 5 میلیارد متر مکعب از منابع آب زیرزمینی فرصت احیاء پیدا خواهند کرد.

محمودی ادامه داد: این طرح در 3 برنامه پنج ساله تلاش خواهد کرد منابع آب زیرزمینی را به تعادل برساند لذا افقی که برای این طرح پیش‌بینی شده است 15 تا 20 سال است.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حمید زنجیرانی
۱۳:۵۵ ۲۳ خرداد ۱۳۹۴
اقا به جای بستن سد روی رودهایی که آبریزشون داخلش کشور هست مثل ارومیه
روی رودهای شمالی ک ابریزشون خزر ببندن
یا در مناطق سیلابی چاه های متعدد عمیق حفر بکنند که اب کافی به سفره های زیر زمین تزریق
بشود با سد بستن راه به جایی نمیبریم
آخرین اخبار