آغاز کشت چغندرقند در مزارع اصفهان

کشت پاییزه چغندر قند در مزارع سه شهرستان استان اصفهان آغاز شد.

به  گزارش حوزه کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: کشت پائیزه این محصول در مزارع کشاورزان برای نخستین بار در سال جاری در 60 هکتار ازشهرستان‌های اردستان، شهرضا و برخوار اجرا شد.

زارع  استفاده از شرایط آب و هوایی و کاهش مصرف آب را از مهم‌ترین مزیت‌های کشت پاییزه عنوان کرد و افزود: بهبود وضعیت فیزیکی و سیمای خاک، افزایش عملکرد، افزایش کیفیت  و درآمد محصول مهم‌ترین دست آورد  قرارگرفتن این محصول در تناوب غلات است.

وی  با اشاره به اینکه توسعه کشت نشأیی انواع محصولات زراعی به منظور کاهش مصرف آب واستفاده‌ی بهینه از این نهاده در دستور کار قرار گرفته است گفت: هم اکنون حدود یک هزار و 750 هکتار از کشت سه هزار و 800 هکتار سطح زیرکشت پیاز استان در مناطق سرد استان به کشت نشأیی این محصول اختصاص دارد.

آقای زارع افزود: استان اصفهان در تولید گلرنگ، مینی‌تیوبر سیب‌زمینی، پیاز، سیب زمینی، ذرت علوفه‌ای، جو، به‌ترتیب رتبه‌های اول، اول، چهارم، چهارم، پنجم و هشتم کشوری را به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار