پاسخ رسانه ملی به یك شایعه؛

خبر تفكیك جنسیتی، دروغی خلاف اخلاق حرفه‌ای رسانه‌ای

روابط عمومی صداوسیما با انتشار جوابیه‌ای به ادعای تفكیك جنسیتی در صداوسیما پاسخ داد.

به گزارش حوزه راديو تلويزيون گروه فرهنگی  باشگاه خبرنگاران؛ در پی انتشار مطلبی با عنوان «تفكیك جنسیتی در صداوسیما» در برخی از خبرگزاری‌ها و مطبوعات، روابط عمومی رسانه ملی با انتشار جوابیه‌ای ضمن رد ادعاهای مطرح شده، انتشار این مطلب را خلاف اخلاق حرفه‌ای رسانه‌ای و روزنامه نگاری دانست.

متن جوابیه روابط عمومی صداوسیما به این شرح است:

در روزهای گذشته شاهد انتشار مطلبی در برخی از مطبوعات و خبرگزاری‌ها بودیم كه در آن به سه موضوع اشاره شده است:

1- صدور بخشنامه‌ای از طرف معاون صدا مبنی بر تفكیك جنسیتی در رادیو؛

2- طرح ادعایی مبنی بر اخراج نیروهای غیر رسمی؛

3- توقف پخش برنامه های زنده و افزایش برنامه‌های تولیدی.

اولا، در پاسخ به ادعای تفكیك جنسیتی در رادیو تاكید و تصریح می‌شود كه خبر صدور چنین بخشنامه‌ای كذب محض است، باید از كسانی كه چنین مطلبی را انتشار داده‌اند پرسید، از واژه تفكیك جنسیتی چه برداشتی دارند كه چنین موج رسانه‌ای را پدید می‌آورند و دروغی این‌چنین را در صدر اخبار خود منتشر می‌كنند؟

در سازمانی چون صداوسیما كه بسیاری از همكاران آقا و خانم، بر حسب شرایط شغلی با حفظ شئونات شرعی، عرفی و قانونی با یكدیگر همكاری دارند، چگونه می‌توان پذیرفت كه تفكیك جنسیتی، آن هم از نوع «خبر منتشر شده» رخ داده است؟ اگر در برخی از مشاغل مانند منشی، مدیر دفتر، هماهنگ‌كننده و ... كه ضروری است افراد تا پاسی از شب در محل كار حضور داشته باشند، از خدمات نیروهای مرد استفاده می‌شود، آیا مصداقی بر تفكیك جنسیتی است یا تكریم واحترام به همكاران خانم؟ مضاف بر آنكه نفس حضور خانم نسرین آبروانی، به‌ عنوان اولین بانویی كه به سمت معاونت صدا منصوب شده، گواهی بر رد ادعاهای مطرح شده است.

ثانیاً، در خصوص این ادعای بی اساس كه با آمدن رئیس جدید رسانه ملی، نیروهای غیررسمی، برنامه‌ای و حق‌الزحمه‌ای سازمان آرام آرام اخراج می شوند، باید تأكید كرد آنچه در شش ماه اخیر در ارتباط با نیروهای غیررسمی و حق‌الزحمه‌ای در رسانه ملی اتفاق افتاده است، ساماندهی این نیروها با هدف بكارگیری منطقی و حرفه‌ای با توجه به قابلیت‌های افراد است و نه اخراج آن‌ها! نیروهایی كه سال‌ها در رسانه خدمت كرده‌‌اند و قرار است كه وضعیت خدمتی آن‌ها از ساماندهی لازم برخوردار شود.

ثالثا :در خصوص حذف برنامه‌های زنده و افزایش برنامه‌های تولیدی باید یادآور شد كه تاملی در جدول پخش برنامه‌های زنده شبكه‌های مختلف رادیویی و تلویزیونی مشخص می‌كند چه تعداد برنامه زنده از شبكه‌های مختلف در حال پخش است و اینگونه برنامه‌ها چه جایگاهی در جدول پخش دارند.

در واقع برنامه‌های مختلف، متناسب با موضوع و زمان آن و به تشخیص شبكه، در ساختار زنده و تولیدی در دستور پخش قرار می‌گیرند، لذا ادعای مطرح شده مبنی بر حذف برنامه‌های زنده، ادعایی كذب است.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار