در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح شد

تاثیر آبیاری بارانی در خود کفایی تولید گندم

عضو کمیسیون کشاورزی بیان کرد: استفاده از آبیاری تحت فشار مناسب برای تولید گندم اعم از آبیاری بارانی که سبب افزایش سطح زیر کشت خواهد شد.

هدایت الله میر مراد زهی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار حوزه کشاورزی  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص این موضوع که آیا به خودکفایی در تولید گندم رسیده‌ایم یا خیر؟ اظهار داشت: کمبود آب در منطقه سبب کاهش تولید در سال جاری شده است، حال از طریق آبیاری تحت فشار مناسب برای تولید گندم اعم از آبیاری بارانی که در افزایش سطح زیر گندم موثر است، باید استفاده شود.  
 
وی افزود: از طرفی کاهش نرخ گندم نسبت به گران بودن نهاده‌های کشاورزی اعم از سم، بذر، کود و... مانع توسعه و کاهش انگیزه تولیدکنندگان است که در این راستا خوشبختانه وزارت جهاد کشاورزی با تلاش فراوان در بحث مکانیزیاسیون و تخفیفات لازم قیمت خوبی را به ارائه گذاشته است.
 
لازم به ذکر است، دولت محترم وزارت صنعت، معدن و تجارت اقتصاد و دارایی همراهی لازم را با وزارت جهاد کشاورزی داشته باشند که چرخه تولید یکی از محصولات استراتژیک کشور به سر مقصد نهایی که منجر به کاهش واردات داشته باشند.  
 
میرمرادزهی در ادامه بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود با روند بارندگی‌ها و خشکسالی‌های اخیر که سبب افزایش ذخیره کشت زمین، وضعیت خوبی برای افزایش تولید نخواهیم داشت.
 
عضو کمیسیون کشاورزی در  پایان تصریح کرد: مهمترین فاکتور برای رسیدن به خود کفایی اعم از باران و آب است که با فراهم آوردن و استفاده از آبیاری بارانی موجب افزایش راندمان تولید خواهیم  شد و از طرفی انجام تحقیقات در واحد سطح گندم برای در امان بودن کشت از آفت‌ها و رسیدن به استقلال لازم است.  
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۰۳ ۰۵ تير ۱۳۹۵
با توجه به اینکه بسیاری از کشاورزان بسیار علاقمند به افزایش تولید گندم میباشند ولی متاسفانه در قسمت جنوب غربی استان فارس منطقه خشت وکنارتخته باتوجه به اینکه.دراین منطقه درفصل زمستا ن رود خانه ای وجود دارد که در فصل کم بارانی میتوان با بر نامه ریزی تمامی زمین های زیر گشت گندم را ابیاری کرد ولی متاسفانه
آخرین اخبار