فتوای عجیب یکی از مفتی های برجسته وهابیت در عربستان سعودی، مبنی بر جواز همجنس گرایی در اسلام شگفتی رسانه های عراقی را برانگیخت.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از ابنا، «عائض بن عبدالله القرنی» از مفتی های برجسته وهابیت در عربستان سعودی در اظهاراتی اخیرا گفته است: موضوع ازدواج در اسلام محصور به دو جنس مختلف یعنی زن و مرد نیست بلکه در برخی شرایط همجنس ها را نیز در برمی گیرد.

این اظهارات در رسانه های مختلف عراقی واکنش داشته و نوشته اند که القرنی تشویق به فعل شنیع لواط می کند و مدعی است که برخی از جنگجویان (جنگجویان وابسته به گروه های تروریستی القاعده و زیر شاخه های آن) در میادین جنگ و زندانها اقدام به این فعل کرده اند.

عبدالله القرنی این اظهارات را در واکنش به حکم اخیر دادگاه عالی آمریکا مبنی بر قانونمند دانستن ازدواج همجنس گرایان در آمریکا عنوان کرد و تصریح کرده است که ازدواج همجنس گرایی دارای ریشه های دینی است.

وی در توجیه اظهارات خود آورده است: شاید اگر ضرورت ایجاب کند در مواردی این گونه روابط جنسی واجب باشد همانطور که در زندانها و در میادین جنگ جنگجویان (القاعده) آن را انجام داده اند.

این مفتی وهابی ادامه داده است که برخی از سرکردگان جنگجویان در زندانها نیز مرتکب این عمل شده و برخی نیز در صحنه های جنگ انجام داده اند ولکین جوامع ما همچنان می کوشد این گونه تمایلات را طرد کند و این چیزی است که بر آن تاکید کرده و آن را تایید می کنیم.

سایت های خبری مختلف عراق پیش بینی کرده اند که اظهارات جدید القرنی در خصوص ازدواج همجنس‌گرایی توفانی از محکومیت را به دنبال داشته باشد زیرا او لواط را در جایگاه رحمت و مودت اسلامی قرارداده در حالی که اسلام از آن بیزاری می جوید.

این اولین بار نیست که برخی از علمای وابسته به فکر وهابیت چنین سخنانی را مبنی بر جواز همجنس گرایی در اسلام بر زبان می رانند.

علمای وهابیت بدون درنظر گرفتن عذابی که قوم لوط به خاطر عمل شنیع لواط با آن مواجه شدند، با قرائت های غلط از برخی آیات قرآن به چنین برداشت های اشتباهی رسیده و به رغم رد این برداشت از سوی علمای اهل تسنن و شیعیان همچنان آن را تکرار می کنند.

در سال های اخیر بارها نیروهای عراقی، برخی از جنگجویان و شیوخ تروریسم وهابیت را در مناطق مختلف دستگیرکرده و آنها در اعترافات اولیه خود به انجام لواط با زیر دستان خود اذعان کرده و برخی از آنها در مساجدی که تحت تصرف داشته مرتکب این عمل شنیع شده اند.
فتوای اخیر این وهابی، همچنین در شبکه های اجتماعی نیز بازتاب داشته است و عمدتا از سوی کاربران اعم از شیعه و سنی محکوم شده است.
انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۶ ۲۱ تير ۱۳۹۴
من حالم بد شد قیافه طرفو دیدم .بیشووووووووور.برو بمیر ایکبیری.نکبت.اه با اسم اسلام چه غلطاکه نمیکنن
Iran (Islamic Republic of)
اسماعیلjj
۰۱:۳۶ ۲۱ تير ۱۳۹۴
آخر زمون ک میگن اینه..ا
Iran (Islamic Republic of)
مبهوت
۱۳:۵۴ ۲۰ تير ۱۳۹۴
بیشعور وهابی... اخه یک حیوان نام ببر که با همجنس خودش نزدیکی بکنه تا برسه به انسان... خدایا از دست این موجودات پست تر از حیوان به تو پناه میبریم
Iran (Islamic Republic of)
سعید
۱۶:۳۱ ۱۹ تير ۱۳۹۴
با این قیافه ای که این داره هیچ زنی حاضر نمیشه بره پیشش بدبخت مجبوره رو به مردا بیاره!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۲ ۱۹ تير ۱۳۹۴
از قیافش نکبت میباره
Iran (Islamic Republic of)
محمد رضا
۱۶:۱۱ ۱۹ تير ۱۳۹۴
لعنت الله علی قوم ظالمین
Iran (Islamic Republic of)
مرتضی
۱۵:۴۸ ۱۹ تير ۱۳۹۴
انحراف در ریشه وهابیت است که از بنیان انگلیسی است مثل بهاییت در ایران انشاله با ظهور امام زمان نابود خواهند شد احمقها وعروسکهای غربی وثهودی
Iran (Islamic Republic of)
سعید
۱۵:۴۴ ۱۹ تير ۱۳۹۴
این بی شرف ها چون خودشون این کارن
می خوان به اسم اسلام ، روی کارهای کثیفشون سر پوش بزارن
Saudi Arabia
ناشناس
۱۴:۲۷ ۱۹ تير ۱۳۹۴
از وهابی های یهودی بعید نیست این عمل زشت
United States of America
eleman
۱۴:۲۴ ۱۹ تير ۱۳۹۴
فقط یه بلای آسمانی لازمه تا نسل اینا منقضی شه
Singapore
ایرانی
۱۰:۲۵ ۱۹ تير ۱۳۹۴
ظاهرشم مثل باطنش کریهه.
Iran (Islamic Republic of)
پاینده
۰۶:۱۲ ۱۹ تير ۱۳۹۴
این سگ زاده ها چه کار که با اسلام نکردند خدا لعنتشان کند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۰۹ ۱۹ تير ۱۳۹۴
سلام پیروی از هوای نفس چقدر انسان را خوار و ذلیل میکند بیاییم در دنیایی پر از گناه از خداوند طلب مغفرت و یاری به نورش کنیم انشاءالله
Iran (Islamic Republic of)
جامد گلشن
۰۵:۳۳ ۱۹ تير ۱۳۹۴
اهل تسنن با غیرت هستند ما این طور افراد رو جزء اهل تسنن نمی دانیم این افراد مشرک و کافر هستند به هر حال خدا لعنتش کنه
Iran (Islamic Republic of)
مصطفی فرزانها از بردسکن
۰۴:۰۰ ۱۹ تير ۱۳۹۴
خداوند لعنتشان کند مرگ بر تو ای اشغال سعودی
۱۲۳۴