وزیر بهداشت:

2هزار تخت به بیمارستان‌های قم تا پایان دولت یازدهم اضافه می‌شود

وزیر بهداشت گفت: امیدواریم تا پایان دولت یازدهم حداقل دو هزار تخت به بیمارستان‌های قم افزوده شود، زیرا شیعیان از سراسر جهان در این شهر زندگی می‌کنند و باید خدمات بهتری را دریافت کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر سید حسن هاشمی در دیدار با آیت‌الله مکارم شیرازی با بیان اینکه جامعه پزشکی نیازمند موعظه، تشویق و ترغیب از سوی علماست، اظهار کرد: معتقدیم جامعه پزشکی ایران در طول دوران انقلاب، دفاع مقدس تا امروز در کنار ملت بوده و خدمات بسیار ارزشمندی انجام داده است.

وی افزود: پزشکان ایرانی از دورترین نقاط مرزی تا بهترین مراکز علمی دنیا فعالیت دارند و البته گاهی از تریبون‌های رسمی مورد بی مهری قرار می‌گیرند.

وزیر بهداشت، پزشکان را سرمایه‌هایی اجتماعی دانست و گفت: احترام پزشکان و حفظ حرمت آنها لازم است زیرا اعتماد و احترام به طبیب، بخشی از درمان است و هرگونه اقدامی چه از سوی تریبون‌هایی عمومی یا پزشکان به سلامت عمومی لطمه وارد می‌کند.

وی ادامه داد: طی دو سال اخیر در بخش خدمات عمومی اقدامات خوبی صورت گرفته و دولت انصافا فعالیت‌های مناسبی داشته البته امیدواریم با تغییر مسئولان، این روند تداوم داشته باشد.

هاشمی خاطرنشان کرد: به دنبال این هستیم که دولت و مجلس در حوزه درمان تصمیماتی را اخذ و اجرایی کنند که بیماران جز رنج بیماری مسئله دیگری نداشته باشند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه طی سال‌های اخیر، اقدامات عمرانی زیادی صورت گرفته ولی در زمینه ساخت مراکز درمانی اقدام ویژه‌ای صورت نگرفته است گفت: تنها ۳ درصد بودجه عمرانی کشور به ساخت و ساز بیمارستان اختصاص یافته و نشان می‌دهد که این مسئله مورد بی مهری قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه برخی بیمارستان‌های کشور دارای قدمت ۷۰ ساله هستند عنوان کرد: البته در برخی شهرها از جمله قم خبرهای خوبی در این زمینه داریم و امیدواریم تا پایان دولت یازدهم حداقل دو هزار تخت به بیمارستان‌های قم افزوده شود زیرا شیعیان از سراسر جهان در این شهر زندگی می‌کنند و باید خدمات بهتری را دریافت کنند.

هاشمی در پایان با بیان اینکه قیمت تمام شده خدمات در حوزه درمان هنوز از سوی دولت مشخص نشده است گفت: در بسیاری از زمینه‌ها این امر صورت گرفته و چنانچه در حوزه بهداشت و درمان هم اجرایی شود می‌توان برخی مشکلات را حل کرد.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
سید
۱۶:۲۱ ۳۰ مرداد ۱۳۹۴
عجیبه، چرا همش بیمارستان و تخت اضافه میشه درحالی که رشدجمعیتی کم است؟الآن که باید وضع بهداشت ودرمان پیشرفته، موجب کاهش بیماریها و مرگ ومیر بشه پس چرا برعکسه؟ شایدیکی ازدلایلش همین بدغذایی و رعایت نکردن اصول بهداشتی که دردین اسلام و احادیث وروایات و همچنین تحقیقات علمی پزشکی تاکیدبسیاری می شود، باشد. هرچی میگن اقا خانوم وقتی تحرکتون کمه اینقد روغن و چربی نخورین، اینقد پرخوری نکنین، هله هوله مصرف نکنین، کسی گوشش بدهکارنیست اما تادلتون بخواد ازطریق سایتها و نشریات دنبال داروی قندخون و چربی خون و بی خوابی و آرتروز و دیسک کمر و.... می گردند و انواع آت و آشغالهای بدردنخور و می خرند و بدتر هم میشن. بیایم و یکبار درطول یک مدت زمانی مثلا یک ماهه، ازدستورات بهداشتی درمانی و پیشگیری ازبیماریها که توسط ائمه اطهارعلیهم السلام دراحادیث وروایات اومده پیروی کنیم ، همه مون میدونیم ضررنداره بلکه صددرصد منفعت داره، اما باز به تبلیغات اینترنتی که عده ای برای پرکردن جیب خودشون و خالی کردن جیب مردم راه انداختند ،بیشتر گرایش داریم، علتش میدونید چیه؟ اینو دیگه باید در نوع بینش خودمون دنبالش بگردیم. افسوس و صدافسوس.
United States of America
ناشناس
۱۴:۱۵ ۳۰ مرداد ۱۳۹۴
لطفا یه فکری بحال بیمارستان بندر دیر واقع در استان بوشهر کنید این بیمارستان با 80 درصد پیشرفت فیزیکی تا مرداد 92 .ولی درحال حاضر ادامه ساخت این بیمارستان 36 تختخوابی تعطیل شده .
Iran (Islamic Republic of)
تاشناس
۱۴:۰۸ ۳۰ مرداد ۱۳۹۴
وزارت بهداشت ودرمان مهم است
Iran (Islamic Republic of)
منوچهر
۱۲:۲۷ ۳۰ مرداد ۱۳۹۴
همراهی وزارت دارایی ومجموعه های وابسته باوزارت بهداشت عامل موفقیت است
آخرین اخبار