یکه زارع با اشاره به کمپین "خریدن خودرو صفر ممنوع"گفت: به هیچ عنوان قیمت خودرو را کاهش نمی دهیم.

عکس‌ماهواره‌ای از پارکینگ‌های ایران خودرو مربوط به بهمن 92است/قیمت خودرو را کاهش نمی‌دهیم
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان؛ هاشم یکه زارع درخصوص بالا بودن قیمت خودرو گفت: قیمت خودرو براساس یک آنالیز است و براساس آنالیز، قیمت خودرو نمی تواند کاهش یابد.
 
یکه زارع در پاسخ به این سوال مبنی بر اینکه خودروسازان دلیل افزایش قیمت های خود را در سال های اخیر اعمال تحریم می دانستند، در حال حاضر که مقرر شده تحریم ها رفع شود، چه زمانی قیمت خودرو را کاهش می دهید؟ گفت: دراین موضوع باید به قیمت دلار توجه کرد که با کاهش جدی روبرو نبوده،بنابراین باید به میزان کاهش قیمت ارز برای کاهش قیمت خودرو توجه شود.

 خودروسازان برای ارتقای کیفیت خودرو تلاش خواهند کرد
 
وی درخصوص کیفیت پایین خودرو و ارائه خدمات پس ازفروش ضعیف،ادامه داد: برای ارتقای کیفیت خودرو و همچنین تقویت ارائه خدمات پس از فروش تلاش خواهیم کرد و دراین راستا از قطعه‌سازانی که قطعه خودرو با کیفیت بالا تولید می کنند،استفاده خواهیم کرد.
 
یکه زارع درپاسخ به این سوال مبنی براینکه به چه دلیل با افزایش تیراژ خودرو تلاش نمی کنید قیمت خودرو در بازار متعادل شود، گفت: تیراژ ما به عنوان یک بنگاه اقتصادی همیشه متناسب با تقاضا است.
 
  
عکس‌های ماهواره ای از پارکینگ‌های ایران خودرو مربوط به بهمن ماه سال 92 است
 
وی درپاسخ به این سوال مبنی بر اینکه، آیا انبارهای ایران خودرو پُر از خودروهای صفر کیلومتری است که خریدار ندارد؟ تاکید کرد: چه کسی این را گفته است؛عکس‌های ماهواره ای از پارکینگ‌های ایران خودرو مربوط به بهمن ماه سال 92 است و جهت اطلاع شما می گویم نسبت به تولید روزانه تنها سه هزار خودرو اضافه داریم.
 
یکه زارع در پاسخ به این سوال مبنی بر اینکه آیا با توجه به کمپین "خریدن خودرو صفر ممنوع"، امکان دارد قیمت خودرو را کمی کاهش دهید؟ گفت: به هیچ عنوان قیمت خودرو را کاهش نمی دهیم، شما توجه کنید قیمت کدام کالا در این چند سال اخیر کاهش یافته است.
 
وی ادامه داد:درموضوع کمپین "خریدن خودرو صفر ممنوع " آدم های مختلف وجود دارند،مردم درباره خریدن یا نخریدن  خودرو حق دارند که هر تصمیمی بگیرند،اما ما به کسانی که اهداف دیگری دراین زمینه دارند، توجه نمی کنیم به دلیل اینکه یک عده دوست دارند خودرو از خارج وارد بشود و عده ای نیز مقاصد سیاسی را دراین رابطه دنبال می کنند.
 
دلار هزارتومان شود قیمت خودرو کاهش می یابد!
 
یکه زارع افزود: اگر قیمت دلار 1000 تومان شود،ما نیز قیمت خودرو را کاهش می دهیم ولی این موضوع عملی نمی شود.
 
مدیرعامل ایران خودرو با بیان اینکه در زمینه پرداخت مطالبات قطعه‌سازان مشکلی نداریم، یادآور شد: می دانم مردم از بابت کیفیت پایین خودروهای تولیدی ناراحت هستند و دراین زمینه تلاش خواهد شد که کیفیت بهبود یابد.

منبع: خانه ملت


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۲۰
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۵ ۱۶ شهريور ۱۳۹۴
هموطنان عزیز : اندکی صبر سحر نزدیک است لکن سازای ایران به تکاپو افتادند . به تحریم ادامه خواهیم داد تا به ایرانی با عزت و لایق بهترینا بی احترامی نشود
Iran (Islamic Republic of)
کورش
۰۹:۳۱ ۱۳ شهريور ۱۳۹۴
خریدن خودروی ایرانی حماقت است
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۰۳:۲۳ ۱۲ شهريور ۱۳۹۴
اقایان کجای کارهستید تمام کسانی که بتوانند خودرو خارجی سوار بشن خودروی خارجی میخرن ان هم ازبهتریننش. این آقا یان که یک تومان خرج میکنند هزارتومان برمیدارند ماشین خارجی سوارنشن اینها رو برای من وتو که پنج جا وام میگیریم تا یه پراید بگیریم میکن خودروی ایرانی نخری میخواهی چی بخری بروید خدا مادرانتان رو بیامرزد باید یه طوری جمعیت کنترل بشه بهترین وسود آورترین آن ماشین ایرانی است که هم پول میدی هم ازبین میروی ببینید یه کار میکنید دوباره بریم خر بخریم ،آخه خر هم کاه می خواهد آنهم خشکسالی است کاه هم گرانه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۴ ۱۰ شهريور ۱۳۹۴
آقای یکه زارع خودت خودروی کدام کمپانی رو سوار میشی!!!!!!!!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
گرگانی
۱۹:۴۰ ۰۹ شهريور ۱۳۹۴
ما گرگانی ها مثل همه هموطنای عزیزمون دست به دست هم به نشانه اعتراض به این گرونی بی منطق اعلام می کنیم:
خودروی صفر نمی خریم
Iran (Islamic Republic of)
گرگانی
۱۹:۳۹ ۰۹ شهريور ۱۳۹۴
ما گرگانی ها مثل همه هموطنای عزیزمون دست به دست هم به نشانه اعتراض به این گرونی بی منطق اعلام می کنیم:
خودروی صفر نمی خریم
Iran (Islamic Republic of)
گرگانی
۱۷:۲۱ ۰۹ شهريور ۱۳۹۴
ما گرگانی ها مثل همه هموطنای عزیزمون دست به دست هم به نشانه اعتراض به این گرونی بی منطق اعلام می کنیم:
خودروی صفر نمی خریم
Iran (Islamic Republic of)
کاظم
۱۴:۵۸ ۰۹ شهريور ۱۳۹۴
تناقض تووی حرفهای این آقایون بیداد میکنه از یک طرف آقای وزیر میگه ((خودروهای تولید داخل از 8 تا 9 هزار دلاری که قیمت آن تمام می‌شود تنها 2 هزار دلار ارزبری دارد و عمده آن تولید داخل است و قیمت در کشور هم تابع تورم داخلی است.)) از طرف دیگر اقای یکه زارع مدیر عامل ایران خودرو میگه تا دلار 1000 تومن نشه خودرو را ارزان نمیکنیم . که این تناقض نشانه دروغگویی وعدم صداقت ایشان هست من نمیدونم اینا از جوون مردم چی میخان ومردم رو چی فرض کردند؟
یکی نیست بگه اگه قیمت خودروی داخلی رو به دلار حساب مبکنید خوب اشکالی نداره به قیمت جهانی بدید به مردم تابخرند آخه کی به پراید و پژو405 و206 بیش از 7000 تا 10000 دلار پول میده تووی خارج؟؟؟؟
Netherlands
دانیال
۱۳:۵۸ ۰۹ شهريور ۱۳۹۴
آقا سانسور کردنتان را قبول دارم ولی دیگه 6 سطر نظر من را کردید سه تا کلمه حرف
Iran (Islamic Republic of)
محمدرضا
۱۳:۰۰ ۰۹ شهريور ۱۳۹۴
**************چرخ گوشتی انسان نخرید**************
والا با این ماشینا ادم نمیتونه یه تصادفم کنه اگر تصادف کرد باید پلاستیک بیارن تیکه تیکه هاشو جمع کنن.برید داخل اپارات یا youtube بزنین تصادف ماشین ایرانی ببینین چه بر سر ادمای توی ماشین امده.10 درصدم ایمنی نداره ماشیناشون.
Iran (Islamic Republic of)
جواد
۱۲:۵۲ ۰۹ شهريور ۱۳۹۴
با سلام خدمت مردم فهيم ايران .اقايان اون وقتها كه خودرو را افزايش دادند مي گفتن تحريم هستيم و قطعات گران تمام ميشود و قيمت تمام شده افزايش يافته است در صورتي كه به گفته خودشان خودرو ملي است و همه قطعات از داخل توليد مي شود .تا كي مي خواهيد با مردم اينگونه برخورد شود با دروغ و عدم صداقت در گفتار نميشود مشتري مداري كرد.بايد با صداقت و شفافيت در امور با مردم برخورد كرد.مردم نبايد تاوان خودرو بي كيفيت توليدي شما را با از دست دادن خانواده و عزيزانشان پس بدهند .
United States of America
سعید
۰۸:۲۶ ۰۹ شهريور ۱۳۹۴
خبر مهم
Iran (Islamic Republic of)
دانیال
۰۸:۱۸ ۰۹ شهريور ۱۳۹۴
ملت انتظاره رسیدن قیمت پرشیا به 18 تومن یا 20 تومنو دارن ایشون نمیدونم با چه منطقی میگن افزایش قیمت میخوایم داشته باشیم
Iran (Islamic Republic of)
بهنام
۰۸:۰۴ ۰۹ شهريور ۱۳۹۴
خودروهای بی کیفیت و گران قیمت نخریم...
Iran (Islamic Republic of)
پیمان
۰۳:۲۶ ۰۹ شهريور ۱۳۹۴
آقای لگن فروش حرفات دروغ وتکراری بود من بهمراه فک وفامیل تشتهای تولیدشمارانخواهیم خرید.
آخرین اخبار