لاریجانی: دموکراسی، صلح و توسعه پایدار سه موضوع اصلی چهارمین اجلاس روسای مجالس

رئیس مجلس گفت: مردم جهان دموکراسی، صلح و توسعه پایدار را می‌پسندند، اما اینکه در پناه دموکراسی ما به یک صلح و توسعه پایدار رسیدیم یا نه، جای بحث دارد.

دموکراسی، صلح و توسعه پایدار سه موضوع اصلی چهارمین اجلاس روسای مجالسبه گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی لاریجانی در بدو ورود به نیویورک با اشاره به اینکه مردم جهان بطور طبیعی سه موضوع دموکراسی، صلح و توسعه پایدار را می پسندند، تاکید کرد: اما اینکه در پناه دموکراسی ما به یک صلح پایدار و توسعه پایدار رسیدیم یا نه جای بحث دارد که چرا از درون این همه بحثهای نظری ما به یک نظم واقعی در میدان عمل نمی‌رسیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بین المجالس که یک نهاد متشکل از پارلمانهای کشورهای جهان است یک سابقه تاریخی نسبتا طولانی دارد و هرازچند وقتی هم در سازمان ملل جلسه‌اش را تشکیل می‌دهد.

وی افزود:هدف اصلی از برگزاری اجلاس روسای مجالس جهان این است که این نهاد و این سازمان که مربوط به پارلمانهای جهان است و سازمان ملل که نهادی مربوط به دولتهاست یک ارتباط روشنتر و نزدیکتری برقرار کند.

لاریجانی تصریح کرد: موضوع این اجلاس با توجه به شرایطی که کشورهای مختلف بخصوص در منطقه ما دارند معلوم است.

رئیس مجلس شورای اسلامی ملاقات با روسای مجالس دیگر کشورها را از برنامه‌های جانبی چهارمین اجلاس روسای مجالس جهان اعلام کرد و افزود: در این دیدارها روابط دوجانبه و توسعه کشور در مسیر سرمایه گذاری‌های مشترک و همچنین مسائل منطقه ای و بین المللی مورد بحث و گفتگو قرار خواهد گرفت .

 وزیر خارجه آلمان بزودی به ایران سفر می‌کند

همچنین لاریجانی در ادامه گفت: در مسیر سفر به نیویورک توقفی در آلمان داشتیم که در این فاصله آقای اشتاین مایر در تماس تلفنی درباره روابط دو جانبه و مسائل منطقه‌ای صحبت کرد .

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: وزیر خارجه آلمان بزودی به ایران سفر خواهد کرد و در این سفر بحثهای مهمی که وجود دارد مطرح خواهد شد .

لاریجانی به روابط عمیق اقتصادی ایران و آلمان از گذشته‌های دور اشاره کرد و تاکید کرد : در مسائل مختلف، چه هسته‌ای و چه مسائل دیگر ما گفتگوهای سازنده‌ای داشته ایم و نقش آفرینی آلمانها را مثبت می‌بینیم.

انتهای پیام/ 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۸ ۰۸ شهريور ۱۳۹۴
در قرن ۲۰۰۰ توسعه پایدار اصلا معنی ندارد بلکه باید به دنبال توسعه متوازن شهرها بود. برخورداری شهروندان از تحصیل رایگان و بهداشت و درمان مناسب و حمل و نقل ایمن
آخرین اخبار