
اعترافات مرد خیانتکار به قتل همسرش با سیانور؛
زنم فکر میکرد در خانه هم رئیس است
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت؛ رییس اداره میراث فرهنگی ، صنایع دستی وگردشگری آستارا گفت : 50 بانوی خوش ذوق آستاریی انواع غذاهای محلی گیلان نظیر باقلا قاتوق ، میرزا قاسمی ، فسجان، ماهی شکم پر وانواع شیرینی های محلی را در این جشنواره ارائه کردند.
امیری نژاد گفت: هدف از برگزاری جشنواره غذا و شیرینی های سنتی احیای ترویج فرهنگ مصرف غاذی سالم وکاهش مصرف فست فودها است.
وی افزود: در پایان این جشنواره به 3 بانویی که خوشمزه ترین غذاها را پخت کرده بودند جوایزی اهدا شد.
170 نوع غذا ، چاشنی و شیرینی محلی در گیلان پخت می شود.
انتهای پیام/ح