بندرعباس؛

نصب نشانگرهای راهنمای تغذیه ای بر روی محصولات تولیدی در هرمزگان

نصب نشانگر های راهنمای تغذیه ای بر روی برچسب محصولات تولیدی در کارخانجات هرمزگان تا پایان سال الزامی می شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جواناز بندرعباس؛ مدیر نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: نشانگر های تغذیه ای این امکان را به مصرف کننده میدهد تا با هر سطح سواد بتواند موادغذایی سالم و ایمن تر را انتخاب و مصرف کند .

مریم السادات موسوی زاده در همایش روز جهانی غذا افزود: فاکتور های مهم در سلامتی افراد مانند قند،چربی ،نمک و اسیدهای چرب در جدول نشانگر ها با ۳ رنگ قرمز ،نارنجی و سبز مشخص شده است.

رنگ سبز نشان دهنده میزان کم فاکتورهای سلامتی در فرآورده غذایی است، رنگ نارنجی میزان متوسط فاکتور ها و رنگ قرمز نیز نشان دهنده میزان زیاد شاخص های موثر در سلامتی در فراورده غذایی است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز گفت: برای جلوگیری از فقر آهن در استان برنامه غنی سازی آرد با دو ماده غذایی آهن و اسید فولیک در استان آغاز شده است.

حسین قاسمی افزود: : ۵ کارخانه تولید آرد در استان ملزم به غنی سازی اسید فولیک و آهن شدند.

در پایان این مراسم از ۸ واحد تولیدی برتر که نشان ایمنی و سلامت را کسب کرده بودند قدر دانی شد.

این واحدها بر اساس رعایت ضوابط فنی و بهداشتی محصولات تولیدی و مطابقت محصولات تولیدی کارخانه با استاندارد های ملی و ضوابط وزارت بهداشت به عنوان واحد های برتر معرفی شدند.

انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.