به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛رضا حسینی در جلسه عملیاتی کردن منطقه ویژه اقتصادی بستانآباد گفت:دولت ایجاد چهار منطقه ویژه اقتصادی در آذربایجانشرقی را مصوب کرده و خوشبختانه مراجعات سرمایهگذاران داخلی و خارجی برای سرمایهگذاری این روزها زیاد است اما همچنان بحث تامین زیرساختهای سرمایهگذاری از چالشهای آینده است و ضرورت دارد که در تسهیل فرآیند سرمایهگذاری کار بیشتری انجام بگیرد.
وی افزود: برای توسعه سرمایهگذاری استانی منطقه ویژه اقتصادی بستانآباد مصوب شده و به علت اینکه به دلایل محدودیت منابع، امکانات اعتبارات دولتی جوابگوی ایجاد و احداث شهرکهای صنعتی برای ارائه خدمات به سرمایهگذاران نیست بخش خصوصی وارد میدان شده و آمادگی خویش را برای ارائه خدمات زیربنایی و زیرساختی برای سرمایهگذاران را با ایجاد منطقه ویژه اقتصادی بستانآباد اعلام کرده است .
نایب رئیس مرکز خدمات سرمایهگذاری استان با اشاره به اهمیت بستان آبادگفت : منطقه ویژه بستانآباد در چهارراهی قرار گرفته که استانهای آذربایجانشرقی را به اردبیل، زنجان و آذربایجانغربی متصل میکند و همچنین در کنار آزادراه و راهآهن قرار گرفته برخی از سرمایهگذاران آماده سرمایهگذاری در این منطقه هستند.