ساری ؛

نشست یک روزه تشکل های زیست محیطی در فریدونکنار

نخستین نشست یک روزه بیش از 20 تشکل زیست محیطی با موضوع چالش های شکار و صید در منطقه فریدونکنار امروز دراین شهر کار خود را آغاز کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از ساری ، مدیرکل محیط زیست استان مازندران در این نشست گفت : کارشناسان و تشکل های زیست محیطی در این نشست طرح های خود را برای حفاظت موثر از پرندگان مهاجر زمستان گذر در این منطقه ارایه خواهند کرد.

ناصر مهردادی شکار غیرمجاز و بی رویه پرندگان زمستان گذر را در تالاب فریدونکنار یکی از چالش های اصلی زیست محیطی در استان مازندران برشمرد که نگرانی دست اندرکاران حفاظت محیط زیست استان را در پی داشته است.

وی اظهارکرد : در این نشست راهکارهای موثر برخورد با شکارغیرمجاز و دام گستران در تالاب فریدونکنار ارائه و پس از بررسی پیشنهادها ، طرح برخورد ضربتی با این معضل زیست محیطی وارد فاز اجرایی می شود.

مهردادی گفت : محیط زیست مازندران با مشارکت تشکل های زیست محیطی و حمایت مردم منطقه، برخورد با شکارچیان و دام گستران را در دستورکارش قرار داد و بزودی نیز این طرح را از محل شکار تا بازار پیگیری می کند.

وی افزود : هماهنگی لازم با نیروی انتظامی و دستگاه قضایی استان نیز برای برخورد با شکارچیان و دام گستران غیرمجاز پرندگان مهاجر زمستان گذر در تالاب های استان به خصوص فریدونکنار انجام شد.

مسئول یگان حفاظت محیط زیست مازندران نیز بر اجرایی شدن طرح ضربتی برخورد با شکارچیان و بازار خرید و فروش پرندگان مهاجر زمستان گذر در استان تاکید کرد.

مسلم آهنگری تاخیر در اجرای این طرح را ناشی از همزمانی اجرای این طرح ضربتی با اربعین حسینی دانست و افزود : بزودی طرح برخورد ضربتی در تالاب های استان و فریدونکنار به خصوص در برخورد با دام گستران و کرس دام ها وارد فاز اجرایی می شود.

وی اضافه کرد : ما برای اجرای این طرح نیاز به کمک نیروی انتظامی و دستگاه قضایی به ویژه حمایت مردم علاقه مند به محیط زیست داریم که این مشارکت ها نیز ایجاد شد.

استان مازندران همه ساله بویژه در فصل پائیز و زمستان مامن میلیون ها قطعه پرنده از حدود یکصد گونه غیر بومی است .

بر اساس گزارش های رسمی ، سالانه بین 250 تا 300 هزار قطعه پرنده زمستان گذران و بومی در این استان توسط شکارچیان مجاز و غیرمجاز شکار و صید می شوند که بیشترین شکار غیرمجاز نیز در تالاب فریدونکنار انجام می شود.

اگرچه آمار شکارچیان دارای پروانه شکار در مازندران 20 هزار نفر است ولی برآوردهای غیررسمی نشان می دهد که دستکم یکصد هزار نفر به صورت تفننی یا تخصصی در طول سال در این استان انواع حیوانات و پرندگان را شکار می کنند.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/ت

برچسب ها: نشست ، تشکیل ، محیطی ، پرندگان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.