
در گزارش باشگاه خبرنگاران جوان بخوانید؛
امید به اجرای بیمه شخص ثالث راننده محور؛ آیا این وعده محقق خواهد شد؟
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس، محمد پورطرق افزود: از این میزان جوجه ریزی، بیش از ۲ هزار تن گوشت مرغ تولید می شود.
وی گفت: توزیع مرغ منجمد هم با همکاری شرکت پشتیبانی امور دام سازمان جهادکشاورزی استان آغاز شده است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان افزود: با برنامه ریزی انجام شده هیچ کمبودی برای تامین گوشت مرغ روزهای پایانی سال و ایام نوروز وجود ندارد.
پور طرق گفت: نیاز سالانه هرمزگان به گوشت مرغ ۲۹ هزار تن است که ۲۲ هزار تن در مرغداری های استان و بقیه از استانهای فارس، کرمان و یزد تامین می شود.
وی شهرستانهای بندرعباس و بستک را از مناطق عمده تولید گوشت مرغ در هرمزگان معرفی کرد.
سرانه مصرف گوشت مرغ در هرمزگان بین ۱۷ تا ۱۸ کیلوگرم است.
انتهای پیام/