به گفته چندین مقام آمریکایی، ایران تا چند روز آینده نمونه جدیدی از موشک‌های بالستیک با نام «سیمرغ» را آزمایش می‌کند.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از فاکس‌نیوز، به گفته مقامات آمریکا، ایران در حال آماده‌شدن برای پرتاب موشک دوربرد جدیدی در چند روز آینده است. موشک مذکور، سیمرغ نام دارد و محل سوخت‌گیری آن مشخص نیست. 

به گفته این مقامات، آزمایش مذکور با اقدامات موشکی گذشته ایران تفاوت دارد و نمونه موشک مذکور تاکنون بوسیله این کشور پرتاب نشده است. این موشک به شکلی طراحی شده است که با خود ماهواره‌ای را به درون فضا حمل می‌کند. 

مقامات آمریکایی نسبت به این آزمایش ابراز نگرانی کرده‌اند و مدعی شده‌اند این اقدامات در واقع پوششی برای دست‌یابی به فناوری پرتاب موشک‌های قاره‌‌پیمایی است که قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای دارند.

هفته گذشته ایران در یک روز، چندین موشک بالستیک به فضا پرتاب کرد. آخرین مورد از این نوع آزمایش‌ها بوسیله ایران در سال 2012 انجام شده بود. روز پنجشنبه یکی از فرماندهان ارشد سپاه پاسداران ایران اعلام کرد این کشور برنامه موشک‌های بالستیک را علی‌رغم تهدیدها در خصوص اعمال تحریم از سوی جامعه بین‌الملل ادامه خواهد داد.

به ادعای نگارنده این مطلب، ایران در این گونه آزمایش‌ها از نوعی فناوری استفاده می‌کند که بنابر قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل، مرتبط با موشک‌های بالستیکی است که برای حمل سلاح اتمی طراحی شده‌اند. 

وزارت خارجه آمریکا معتقد است آزمایش‌های اخیر ایران، تخطی از توافق هسته‌ای این کشور محسوب نمی‌شود؛ اما با قطعنامه 2231 که با توافق ایران در مرحله اجرا ارتباط دارد، در تناقض است.

جان کری، وزیر خارجه آمریکا، نگرانی‌های کشورش را در همین خصوص با محمد‌ جواد ظریف، همتای ایرانی‌اش، در میان گذاشت. هیلاری کلینتون، نامزد پیشتاز حزب دموکرات آمریکا، نیز خواستار تحریم ایران به دلیل انجام آزمایش‌های اخیر شد. سایر مقامات آمریکا نیز به این آزمایش‌ها واکنش منفی نشان داده‌اند.

با این وجود وزارت خارجه آمریکا همچنان با اعمال تحریم علیه ایران موافق نیست و اعلام کرده ابزار تحریم همیشه در دسترس است و در صورت نیاز اعمال خواهد شد. دولت اوباما در ماه ژانویه (31 روز منتهی به 12 بهمن) چندین فرد و نهاد ایرانی مرتبط با برنامه موشک‌های بالستیک را تحریم کرد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۲۳ ۲۳ اسفند ۱۳۹۴
چندتا از این موشکا رو بفرستید تو خاک این وهابی ها مثل سگ قرار میکنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۵۶ ۲۳ اسفند ۱۳۹۴
ممنون از تلاشتون به امید پیشرفتهای جدید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۵۱ ۲۳ اسفند ۱۳۹۴
زرشک قاره پیما واست زیاده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۶ ۲۳ اسفند ۱۳۹۴
چه مسخره است دنیای کنونی ما انها هرروز موشکهای جدید ازمایش میکنند هر روز ماهواره های جدید پرتاب میکنند هیچ اعتراضی نمیکنند به ما و کره شمالی که میرسد داد و هوار میکنند .خفه شید لطفا.تحریم ابزار پوسیده ای شده است ما باید برای دفاع از خود در مقابل ال سقوط بسیار قوی بشویم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۵ ۲۳ اسفند ۱۳۹۴
تا وقتی بچه امریکا ( اسرائیل ) هست کاری به برد بیشتر نداریم فقط باید میلی متری باشه تا بیگناه نمیره
برید جلو ملت ایران پشتتونه موفق باشید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۵ ۲۲ اسفند ۱۳۹۴
بعید می دانم از این دولت حالاش هم سازمان فضایی رو فرستاده تعطیلات اگر ازمایشی میشد باید با ده فجر انجام می شد این دولت عرضه کار کردن ندارد و گر نه مثل کره شمالی تا به حال 2 یا 3 پرتاب سیمرغ داشتیم.
United States of America
ناشناس
۲۳:۱۷ ۲۲ اسفند ۱۳۹۴
ما ایرانی ها تا ابد مدیون شهیدانی مانند تهرانی مقدم هستیم . با آرزوی موفقیت روز افزون برای سپاهیان اسلام. حضرت حق نگهدار شما عزیزان.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۹ ۲۲ اسفند ۱۳۹۴
به به ....تنور تحریم داره داغ میشه :))
United States of America
ناشناس
۲۰:۴۵ ۲۲ اسفند ۱۳۹۴
از موقعی که تحریم ها شکسته وضع ملت تغییر نکرده پس بسازید بهترشو بسازید،دمتون گرم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۵ ۲۲ اسفند ۱۳۹۴
به امید خدا برد موشک ها رو تا خود آمریکا میرسونیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۲۳ ۲۲ اسفند ۱۳۹۴
درود بر جمهوری مقتدر اسلامی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۶ ۲۲ اسفند ۱۳۹۴
آنچه ما برای روز نبرد واقعی داریم پایتخت امریکا را به آتش میکشد ..

و مسولان امریکایی خوب میدانند که امروز ما به بالاترین سطح توان دفاعی رسیدیم ...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۳ ۲۲ اسفند ۱۳۹۴
ماشاالله
آمریکایی که قصدمنزوی کردن اسلام روداره وخودش ابرقدرت وسلطان جهان معرفی میکنه ازترس موشکهای سپاه ایران به وحشت افتاده
خدارحمت کندشهیدتهرانی مقدم که این موشکهاراباموفقیت ساخت
خدایی هرچه داریم ازشهداداریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۶ ۲۲ اسفند ۱۳۹۴
زنده باد اقتدار.جانم فدای رهبر
United States of America
ناشناس
۰۷:۱۴ ۲۷ شهريور ۱۳۹۵
انشالله
United States of America
ناشناس
۱۸:۳۳ ۲۲ اسفند ۱۳۹۴
به جز سلاح هسته‌ای دست به ساخت هر نوع موشک برای دفاع از ایران اسلامی و خون شهدا خواهیم زد.
۱۲
آخرین اخبار