کد خبر: ۵۵۳۶۶۸۸
تاریخ انتشار: ۰۳ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۱
۰۳ فروردين ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۱
کد خبر : ۵۵۳۶۶۸۸
کرمانشاه؛

شهر زیبای کرمانشاه با همه جاذبه‌های طبیعی و باستانی خود، غذاهای بسیار خوش‌طعمی دارد که خاص این استان هستند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ خورش خلال و دنده کباب اصلی‌ترین و معروف‌ترین غذاهای سنتی کرمانشاه هستند که نمونه‌شان را در هیچ جای دیگر نمی‌توانید بیابید و اگر کسی به کرمانشاه بیاید و از خورش خلال و دنده کباب کرمانشاهی نخورد زیان کرده است.

این خورش خوش رنگ و لعاب غذایی است که با گوشت گوساله، خلال بادام، زرشک سیاه، زعفران، روغن، پیاز، نمک و لیموی عمانی پخته می‌شود و با پلو سرو می‌شود و در تهیه آن از روغن کرمانشاهی استفاده می کنند .

ازآنجایی که گوشت قرمز یکی از منابع خوب تامین کننده آهن مورد نیاز بدن است، مصرف این دو غذا می‌تواند در تامین آهن مورد نیاز بدن نقش اساسی داشته باشد ،این خورشت بومی ، اغلب در مجالس مورد مصرف قرار می گیرد و از محبوبیت خاصی برخوردار است.


انتهای پیام/


پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر