خیس کردن دانه چیا یا تخم‌شربتی و مصرف آن سبب افزایش متابولیسم بدن، چربی‌سوزی، و برطرف کردن تورم و التهاب در بدن می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اطلاع‌رسانی‌های بیشتر راجع به فواید بی‌شمار دانه چیا، این دانه اخیرا میان افراد بسیار محبوب شده است و این روزها افراد بسیاری از آن استفاده می‌کنند. چیا گیاهی است که اولین بار از مکزیک آمده است و از خانواده نعناع است و در بسیاری از مناطق به تخم شربتی معروف شده است.

دانه‌های ریز و سیاه‌رنگ چیا یا همان تخم شربتی خواص فراوانی دارد و سرشار از فیبر، پروتئین و آنتی‌اکسیدان است. این دانه‌ها را می‌توانید به مواد و خوراکی‌های متفاوتی از جمله سالاد، غذاهای پخته‌شده، سس، بستنی، سوپ و آب‌میوه بریزید و از فواید آن لذت ببرید. خوشبختانه، این دانه‌های موثر و پرخواص بسیار ارزان هستند.

از جمله مهم‌ترین خواص این دانه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
روده‌ها را تمیز می‌کند.
قند خون را کنترل می‌کند.
هضم و گوارش آن بسیار راحت است.
موجب تقویت سیستم گوارش بدن می‌شود.
آب‌رسانی خوب برای بدن شما است.
از تشنگی و عطش جلوگیری می‌کند.
چربی‌سوزی بسیار عالی است.
متابولیسم بدن را افزایش می‌دهد.
دارای اسیدهای چرب امگا 3 است.
بیماری فشار خون را درمان یا دست کم مهار می‌کند.
در درمان و مهار بیماری‌ها و اختلالات قلبی عروقی موثر است.
دیابت 2 را درمان یا دست کم مهار می‌کند.
استخوان‌ها را تقویت می‌کند.
نوشیدنی انرژی‌زا است و باعث افزایش اثر فعالیت‌های بدنی می‌شود.
التهاب‌ها و تورم‌های موجود در بدن را کاهش می‌دهد.


منبع: FHFN


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.