به گزارش گروه
استان های باشگاه خبرنگاران جوان از خراسان رضوی، غلامحسین مظفری افزود: بنیاد عطارشناسی میتواند یک اتفاق بزرگ
در نیشابور باشد که در رویدادهای فرهنگی و شناخت تاریخ نیشابور و فرهنگ و ادب
ایران زمین تاثیرگذار باشد.
وی گفت: باید بنیاد عطارشناسی که در حال شکلگیری است، در آیندهای نه چندان دور به پژوهشکده و پژوهشگاه تبدیل شود.
مظفری اظهار داشت: ما در آینده نه چندان دور در نیشابور میزبان دانشمندان بزرگ جهان هستیم و این دانشمندان نخستین باری است که به ایران و نیشابور میآیند.
معاون استاندار و فرماندار ویژه نیشابور اظهارکرد: این روزها، روزهای خوبی برای نیشابوراست و ما باید هنرمندانه کار کنیم و هنرمندانه وارد عمل شویم.
همزمان با بیست و پنجم فروردینماه مراسم روز ملی بزرگداشت شیخ عطار نیشابوری با حضور جمعی از مسئولان استانی و شهرستان، شاعران و فرهیختگان کشوری و استانی، استادان دانشگاهها، دانشجویان، دانشآموزان و جمعی از دوستداران عطار از سراسر کشور در فرهنگسرای سیمرغ نیشابور آغاز شد.
امروز قطار گردشگری اوقاف حامل 200 نفر مسافر از فرهنگستان ایرانی و خارجی برای شرکت در مراسم روز ملی شیخ عطار وارد نیشابور شدند.
همچنین گروه موسیقی سنتی شادیاخ به سرپرستی مجتبی روزبه به اجرای موسیقی دستگاهی پیش درآمدی در آواز ابوعطا و تصنیفی در آواز ابوعطا با اشعاری از شیخ عطار نیشابوری پرداخت.
انتهای پیام//