در روزهای نخست سالجاری قیمت برخی از اقلام با فراز و نشیب های زیادی همراه بوده به طوری که شاهد افزایش قیمت در بخشهای مختلف بودیم.

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در روزهای نخست سالجاری قیمت برخی از اقلام با فراز و نشیب های زیادی همراه بوده به طوری که دامن بسیاری از کالاها از جمله بنزین تا بیمه شخص ثالث را گرفت.

جزئیات افزایش قیمت‌ 30 گروه کالایی

بر اساس گزارش رسمی مرکز آمار ایران قیمت 30 قلم کالا و خدمات با افزایش همراه بوده و هیچ یک از گروه ها کاهش را تجربه نکرده است.

به عبارت دیگر، هر یک گروه های کالایی و خدماتی در کشور در دوازده ماه منتهی به ماه جاری نسبت به دوره مشابه سال قبل روندی افزایشی را طی کرده و قیمت تمامی کالا و خدمات افزایش یافته است؛ به طوریکه قیمت گروه خوراکی ها و آشامیدنی ها و دخانیات با افزایش ۱۰.۸ درصدی، خوراکی ها و آشامیدنی ها به تنهایی ۹.۴ درصد، خوراکی ها به تنهایی با ۹.۵ درصد، نان و غلات هم ۹.۵ درصد افزایش قیمت را در این مدت تجربه کرده اند.

در عین حال نرخ گوشت قرمز و سفید و فرآورده های آنها ۴.۵ درصد، گوشت قرمز و گوشت ماکیان ۲.۹ درصد، ماهی ها و صدف داران ۱۲.۹ درصد، شیر، پنیر و تخم مرغ ۸.۷ درصد، روغن ها و چربی ها ۳.۵ درصد، میوه و خشکبار ۱۱.۷ درصد، سبزیجات ۱۳.۱ درصد و شکر، مربا، عسل، شکلات و شیرینی، (قندو شکر و شیرینی ها) ۹.۷ درصد در یکسال اخیر بالا رفته است.

همچنین قیمت چای، قهوه، کاکائو، نوشابه و آبمیوه در این مدت ۸.۰ درصد، دخانیات ۳.۱ درصد، کالای غیرخوراکی و خدمات ۱۱.۴ درصد، پوشاک و کفش ۸.۲ درصد، مسکن، آب، برق، گاز و سایر سوختها ۱۳.۹ درصد، مسکن به تنهایی ۱۰.۸ رصد، اجاره مسکن به تنهایی ۱۰.۸ درصد و خدمات نگهداری و تعمیر واحد مسکونی ۱۱.۴ درصد افزایش قیمت داشتند.

شاخص گروه عمده «کالاهای غیرخوراکی و خدمات» در فروردین ماه ۱۳۹۵ به رقم ۲۱۱.۰ رسید که نسبت به ماه قبل ۰.۳ درصد افزایش داشته است.

گرانی به اینجا ختم نشد به طوری که نمایندگان مجلس شورای اسلامی موضوع دونرخی شدن قیمت بنزین را مانند سالهای گذشته به تصویب رساند تا قیمت نهایی را دولتمردان اعلام کنند.

در کنار این موضوع سهمیه سوخت گازوئیل حمل و نقل عمومی که فاقد بیمه شخص ثالث هستند حذف شد و این طرح از اول خرداد سالجاری اجرایی می شود.

تعرفه بیمه شخص ثالث خودروها افزایش یافت

در سال جدید تعرفه بیمه شخص ثالث خودروها افزایش یافته و به دنبال آن برخی خودروسازان نیز قیمت محصولات خود را افزایش دادند. در این زمینه قیمت محصولاتی چون پراید حدود 130 هزار تومان و محصولاتی چون تندر 90 حدود 150 هزار تومان افزایش یافته است.

افزایش 15 درصدی حق بیمه شخص ثالث در سال ۹۵

طبق این گزارش چند روز پیش قوه قضائیه در اطلاعیه ای میزان دیه در سال 95 را 190 میلیون تومان برای ماههای غیرحرام اعلام کرد. بر این اساس، از ابتدای سال 1395 مبلغ ریالی دیه از 165میلیون تومان به 190 میلیون تومان برای ماههای غیرحرام و از220 میلیون تومان به 253.3 میلیون تومان برای ماههای حرام افزایش می یابد. بر این اساس، بیمه گذاران باید برای تهیه الحاقیه مربوط به مابه التفاوت افزایش دیه اقدام و تعهدات بیمه نامه وسیله نقلیه خود را افزایش دهند.

همه گران شدنی‌ها تا قطع‌شدنی‌های امسال/ از بنزین تا اقلام اولیه..

افزایش شدید قیمت مواد اولیه صنایع لوله و پروفیل فولادی

افزایش شدید قیمت های فولاد خصوصا قیمت ورق های فولادی همزمان با افزایش تعرفه ها در داخل ایران، سبب شوک قیمتی بیشتر به مواد اولیه صدها کارخانه پایین دستی از جمله لوله و پروفیل فولادی در کشورمان شده است.

افزایش قیمت حبوبات و برنج

در اوایل ماه گذشته قیمت انواع حبوبات روند صعودی را به خود گرفته بود به طوری که فروشندگان دلیل آن را کمبود کالا می داند.

قیمت هر کیلو لپه 800 تومان، لوبیا قرمز و چیتی هزار تومان ،لوبیا سبزو چشم بلبلی و عدس ایرانی 500 تومان  بوده که افزایش قیمت را در روزهای اخیر تجربه کردند.

همچنین قیمت انواع برنج ایرانی با روند افزایشی در بازار همراه بوده است و در حال حاضر قیمت هر کیلو گرم برنج دم سیاه 10 هزار و 500 تومان، طارم هاشمی 10 هزار و 300 تومان، صدری آستانه 10 هزار و 300 تومان، طارم محلی فریدون کنار 10 هزار و 500 تومان، شیرودی 8 هزارتومان، دودی آستانه 11 هزار تومان و طارم ندا رمضانی 7 هزار و 500 تومان به فروش می رسد.

در کنار این موضوعات قیمت روغن و سایر محصولات تغییر چندانی نداشته اما لازم به ذکر است که زمزمه هایی در خصوص افزایش قیمت روغن در بازار به گوش می رسد.

همه گران شدنی‌ها تا قطع‌شدنی‌های امسال/ از بنزین تا اقلام اولیه..


همه گران شدنی‌ها تا قطع‌شدنی‌های امسال/ از بنزین تا اقلام اولیه..

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۵ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵
اگه داشته باشیم دردی نداریم.نداریم بابا بخدا .درآمدی نیس.هی کم میاریم مجبوریم وام 26 درصد برداریم که زیر اونم له میشیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۴ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵
همه چیز رو بیست سی درصدگران میکنید ولی حقوق ها را 14% افزایش میدهید. یارانه ها هم که هزار تومن اضافه نمیشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۸ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵
وقتی واردات ممنوع میشه و اگر هم باشه با تعرفه گمرکی بالاست و از طرفی تولیدات داخل هم مستقیم برای عربهای عراق صادر میشه معلومه که نه گوجه گیر میاد نه میوه ما مردم بدبخت تا کی باید تاوان پس بدیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۸ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۵
هر روز دارن خونه مردمو میکنن تو شیشه انصافم خوب چیریه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۳ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۵
اونوقت میگن یارانه رو هم حذف کنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۳ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۵
اونم کمکم قطع میشه (باید آروم اروم باشه که عادی سازی شه، مثل قیمت خیلی چیزها که آروم آروم "خیلی" افزایش پیدا کرد)
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۲۹ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۵
اميد به زندگى بهتر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۵ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵
بشین امیدوار باش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۰ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۵
گرانی کمرمان خم کرده وشرمنده زن و بچه هامان شدیم خدا تو شاهدی برای تهیه نان خالی هم
مشکل داریم (تورم داره تک رقمی میشه )
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۱۰:۱۰ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۵
نگران نباش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۰۱ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۵
اخه چه جوری باور کنیم تورم کم شده
هر روز از قبل همه چیز گرانتر شده
خود دولت هم همش میگه بودجه نداریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۰ ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۵
باز خوبه که شیب افزایش قیمتها نسبت به قبل کمتر قبلا کار از درصد گذشته بود باید میگفتیم فلان چیز چند برابر شده؟؟؟؟!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۰ ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۵
عجبا...
پس چجوری دولت همش میگه تورم 11درصده!؟
سود بانکی هم که مدام کم میکنن...منه دانشجوی دکتری و بیکار (کار پاره وقت هفته ای 6 ساعت) با سود ناچیز بانکی روزگار میگذرونم...یارانمونم که دو ساله قطع کردن...
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۰ ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۵
خیلی از خانواده های در وضعیت بد اقتصادی قرار دارند. و مجبورند قید هزینه هایی را بزنند که به واجب ترها برسند. دیگر مرد خانواده به دندان درد و سردرد و کمر درد و.... اهمیت نمیدهد. چرا که میداند از پس مخارج درمان برنمی آید.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۹ ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۵
کاهش تورم به معنی کاهش قیمت نیست فقط به مفهوم کاهش شیب افزایش قیمت میباشد. در حالتی که تورم صفر باشد قیمتها ثابت بوده و افزایش قیمت نداریم و موقعی که تورم منفی باشد قیمتها کاهش میبابد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۵۴ ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۵
اونوقت دولت نرخ تورم رو ١٢ درصد اعلام و با افزايش حقوق صد هزار توماني کارگران بيچاره سرو تهش و هم ميان حالا ايا با حقوق هشتصد هزار توماني هم ميشه يه زندگي معمولي داشت ؟ ايا خود دولتمردان ميتوانند با اين حقوق زندگي کنن؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۲ ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۵
انصاف هم خوب چیزیه یه کمی هم به فکر کم درآمدها هم باشید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۵۱ ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۵
اینقدر خوشم میاد از کشورم.
۱۲۳
آخرین اخبار