به گزارش
 گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ؛ رئیس
 اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت: در بازدیدهای مستمر کارشناسان واحد 
نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی ، مواردی از تخلف در زمینه تهیه 
فرآورده های خام دامی از مراکز غیرمجاز مشاهده و گزارش شده است.
 به 
گفته عیسی غیاث یزدی ، برخی از صاحبان رستوران ها برای تهیه گوشت قرمز و 
مرغ با قیمت ارزان تر، اقدام به خرید این اقلام از مراکز زیرزمینی و 
غیرمجاز می کنند.
وی افزود: در مراکز 
غیر مجاز قطعه بندی فراورده های خام دامی  در شرایط غیربهداشتی و بدون 
نظارت و به صورت مخفیانه انجام می شود و  اکثر مرغ های تاریخ 
مصرف گذشته یا ضایعاتی محصول این مراکز هستند .
رئیس
 اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت: این موضوع به عنوان یک معضل بهداشتی در
 جلسه ای با حضور رئیس اتحادیه صنف رستوران ها و تالارهای پذیرایی قزوین 
مورد بررسی قرار گرفت.
غیاث یزدی با اشاره به شناسایی واحدهای 
غیرمجاز قطعه بندی فرآورده های خام دامی و ارجاع پرونده آنها به مراجع 
قضایی ابراز امیدواری کرد که در صورت برخورد مناسب و قاطع با رستوران هایی 
که اقدام به تهیه اینگونه فرآورده ها میکنند، شرایط برای حذف مراکز غیرمجاز
 قطعه بندی  سریعتر مهیا شود.
انتهای پیام/