اصفهان؛

تولید14 هزار تُن گوشت سفید سالانه در نطنز

مسئول امور دام جهاد کشاورزی نطنز گفت: سالانه 14 هزار تُن گوشت سفید در این شهرستان تولید می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،احمد مظلومی شمار مرغدارهای فعال این شهرستان را 80 واحد بیان کرد و افزود: این واحدها ظرفیت یک میلیون و 600 هزار قطعه جوجه ریزی در هر دوره را دارند.
وی اظهار کرد: پارسال بیش از چهار میلیون قطعه جوجه مرغ گوشتی در شهرستان نطنز پرورش و به بازار مصرف ارسال شد که در قیاس با سال 93 معادل7 درصد کاهش داشت.
وی دلیل این کاهش را افزایش نرخ جوجه یکروزه، بیماری و تلفات برشمرد.
وی گفت: پارسال بیش از چهار هزار و 500 تُن تخم مرغ از دو واحد مرغداری تخمگذار این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.
مظلومی خاطرنشان کرد: امسال نیز با فعالیت دو واحد مرغداری تخمگذار دیگر، این میزان به بیش از پنج هزار و500 تن خواهد رسید.
به گفته وی، 82 واحد مرغداری این شهرستان در مجموع زمینه اشتغال مستقیم 30 نفر را فراهم کرده اند.


انتهای پیام/م
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
یوسف پارسه
۱۹:۵۰ ۱۷ مهر ۱۳۹۶
سلام جویای کار قطعه بندی مرغ هستم درنطنز لطفااگه کسی سراغ داره آدرسش پیام کنه ممنون میشم
آخرین اخبار