اراک؛

آغاز به کار جشنواره جوزغند در شهر تاریخی نراق

هشتمین جشنواره جوزغند در موزه مردم شناسی شهر تاریخی نراق استان مرکزی گشایش یافت.

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک ؛ مرادی شهردار نراق گفت : جشنواره جوزغند با هدف تقویت اقتصاد خانوار ، رونق کشاورزی و ایجاد نشاط اجتماعی دایر شده است.

مرادی افزود: جشنواره تا 15 مهر ماه از ساعت 9 تا 17 در بیست غرفه برپاست.

به گفته وی، سالانه پنج تن جوزغند در پنجاه کارگاه نراق تولید، و به بازارهای مصرف عرضه می شود.

شهردار نراق گفت: سال گذشته محصول جوزغند تولیدی توسط بانوان نراق به عنوان یک برند، ثبت ملی شد.

مرادی افزود: متوسط قیمت این شیرینی در نوع آلویی، انجیری، گلابی و هلویی هر کیلو 800 هزار ریال است.


برای تهیه این محصول، هلو، زردآلو، آلو محلی پوست کنده در معرض آفتاب نیمه خشک می شود و پس از چند روز، با خارج کردن هسته آن، مخلوطی از آرد مغز بادام، گردو، شکر، هل و آرد نخودچی درون آن قرار می گیرد.

این مخلوط خوراکی دوباره در معرض آفتاب قرار گرفته تا به طور کامل خشک شود و سپس توسط یک رشته نخ به شکل دانه های تسبیح به هم متصل و آن را در محل خشک و خنک برای مصرف آجیل شب عید و ایام زمستان ذخیره می کنند.

نراق در جنوب استان مرکزی و از توابع شهرستان دلیجان است و حدود صد و چهل کیلومتر با اراک فاصله دارد.
انتهای پیام / ف
 
برچسب ها: اراک ، جشنواره ، جوزغند
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.