زنجان؛

اجرای زنجیره تولید محصولات کشاورزی سالم در استان

مدیر عامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان زنجان اجرای زنجیره تولید محصول سالم را از اقدامات زیربنایی و بسیار مهم در بخش کشاورزی استان عنوان کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛ مدیر عامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان زنجان، امروزه تولید انواع محصولات کشاورزی در قالب «زنجیره تولید» یک ضرورت انکارناپذیر در کشور به حساب می آید به طوری که با حرکت در این مسیر گامی اساسی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی در بخش کشاورزی برداشته می شود. وی افزود:در این میان صندوق های حمایت از توسعه بخش کشاورزی در ایجاد و تقویت زنجیره های تولید می توانند نقش بسیار موثری ایفا کنند.
تقی مجتهدی وظیفه اصلی صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی را حمایت از بخش کشاورزی از طریق تشکل های عضو دانست و تصریح کرد: صندوق استان زنجان در حال حاضر در کنار سایر وظایف و مسولیت های خود ایجاد و حمایت از زنجیره های تولید را در دستور کار خود قرار داده است.
وی سرمایه فعلی صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان زنجان را 216 میلیارد ریال عنوان و خاطرنشان کرد: از زمان راه اندازی صندوق تاکنون 461 میلیارد ریال تسهیلات بلاعوض آبیاری تحت فشار از محل اعتبارات دولتی با عاملیت صندوق به کشاورزان استان پرداخت شده و تسهیلات پرداختی از محل منابع داخلی صندوق به تشکل های عضو نیز تاکنون 950 میلیارد ریال بوده است.
مجتهدی کاهش هزینه ها و کوتاه تر شدن روند تولید محصولات را از جمله مزایای زنجیره های تولید برشمرد و افزود: در حال حاضر یکی از تشکل های عضو صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان زنجان مدیریت زنجیره تولید محصولات سالم را آغاز کرده به طوری که با عقد قرارداد با تولید کنندگان و تشکیل کمیته فنی بر تمام مراحل کاشت، داشت و برداشت به طور کامل نظارت کرده و با خرید تضمینی محصول تولیدی، بازاریابی و فروش محصولات گام موثری در راستای تولید محصول سالم در استان برداشته است.
وی گفت: در قالب طرح فوق، آزمون خاک با نمونه برداری روی خاک مورد کشت انجام گرفته و براساس آن توصیه های لازم در زمینه نوع، میزان و زمان مصرف کود انجام می شودو سپس محصول تولیدی با دریافت کد 16 رقمی سازمان حفظ نباتات در بازار عرضه می شود.
مدیر عامل صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی استان زنجان اجرای زنجیره تولید محصول سالم را از اقدامات زیربنایی و بسیار مهم در بخش کشاورزی استان دانست و اضافه کرد: سرمایه فعلی صندوق جوابگوی نیازهای بخش کشاورزی استان نیست و در صورت تامین سهم دولت افزایش سرمایه صندوق تا سقف 500 میلیارد ریال طی دو سال آتی و یک هزار میلیارد ریال در افق پنج ساله هدفگذاری شده است.

انتهای پیام/ن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.