برگزیدگان سومین جایزه تهران تقدیر شدند

برگزیدگان سومین جایزه تهران با حضور احمد مسجد جامعی تقدیر شدند.

به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سومین جشنواره پژوهشی جایزه تهران، با هدف تقدیر و تجلیل از تهران پژوهان در بخش های مختلفی چون کتاب، عکس، فیلم، نمایش، پایان نامه و تجلیل از چهره پیشکسوت حوزه تهران پژوهی با حضور سید حسین هاشمی استاندار تهران، عیسی علیزاده مدیر عامل سازمان زیباسازی شهر تهران، احمد مسجدجامعی عضو شورای اسلامی شهر تهران، اعضای هیئت علمی دانشگاه ها، تهران پژوهان و اهالی فرهنگ و هنر در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران برگزار شد.

در ابتدای این مراسم؛ دکتر کاظمی رئیس سازمان فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار داشت: سومین جشنواره پژوهشی جایزه تهران در حالی برگزار می‌شود که با اندوخته‌ای از گذشته همراه است. هدف از برگزاری این جشنواره ایجاد نشاط علمی و پژوهشی با موضوعات تاریخی، فرهنگی، پژوهشی و... در راستای گسترش علم و دانش است.

وی افزود: به همین منظور در سال 1392 اقدام به برگزاری این رویداد کردیم و امیدوارم با همکاری همه مسئولان مربوطه بیش از پیش به این مهم نائل شویم.

کاظمی در پایان خاطرنشان کرد: در این راستا حمایت‌های بی دریغ برخی از دوستان بسیار گرما بخش بود و موجب شد این جشنواره به طور جدی تری مورد توجه قرار گیرد.
 
در ادامه مراسم احمد مسجد جامعی؛ عضو شورای اسلامی شهر تهران با ایراد سخنانی ابراز داشت: ضمن تبریک هفته پژوهش و این ایام فرخنده قصد دارم نگاه خود به تهران را با ارائه یک طبقه بندی از مناطق مختلف تهران عرضه نمایم.

وی افزود: مسائل مربوط به شهر تهران دارای چند وجه است که با توجه به یک طبقه بندی در پنج محور قابل طرح است که مسائل محلی، منطقه ای، پهنه ای، شهری و فراشهری از جمله این محورهاست.

وی تصریح کرد: امروز شهر تهران وسعت گسترده‌ای یافته که هر کدام از محله‌های آن دارای ویژگی‌های خاص خود است. همچنین آیین‌های متفاوت موجود در شهر هیچ گاه موجب درگیری میان اقوام نبوده به طوری که آتشکده، کلیسا و مسجد همواره به فعالیت‌های خود می‌پرداختند و به این ترتیب نه تنها اقوام مختلف بلکه ادیان مختلف در کنار هم زندگی می‌کردند.

مسجد جامعی در ادامه یادآور شد: هر کدام از اسامی محله‌های شهر تهران با یک رویکرد خاصی انتخاب شده است که رویکرد علمی و گونه‌های گیاهی (ونک،پونک و زعفرانیه)، پسوند آب و آبادانی (غنات آباد، سرچشمه)، پیروان ادیان دیگر (مجیدیه، وحیدیه، تهرانپارس)، محوریت شخصیت یا یک بنای تاریخی (سید خندان،شیخ هادی، یوسف آباد) از جمله آنهاست.

وی در پایان خاطرنشان کرد: هدف من از این توضیحات نشان دادن هر چه بهتر شهر تهران بود. اینکه این شهر چگونه در تبار خود با تاریخ، طبیعت، رجال و شخصیت های دینی و آیینی پیوند خورده و ریشه و اساس آن بر پایه تنوع و تکثر شکل گرفته است.

در ادامه سید حسین هاشمی استاندار تهران اظهار داشت: دعوت من برای سخنرانی بسیار غیرمنتظره بود زیرا تنها قرار به حضور من در این مراسم و شرکت در بخش اهدای جوایز بود.

وی افزود: صحبت‌های دوستان در این جلسه مرا به یاد دوران بچگی خودم انداخت. روزگاری که دیوارها گلی بود و برای رفت و آمد از درشکه استفاده می شد. هوای تهران چهار فصل بود و به طور کلی تهران آن زمان از زیبایی خاصی برخوردار بود.

هاشمی در پایان خاطرنشان کرد: من بر این عقیده هستم که تهران باز هم می‌تواند به آن زیبایی های گذشته بازگردد به شرطی که همگان مراعات کنیم و یک تصمیم جدی از سوی شورای شهر و شهردار تهران برای آن گرفته شود. نکته دیگر آنکه پاک کردن تهران فقط مرتبط به هوای آن نمی‌شود بلکه انتظار داریم با همیاری و مساعدت مردم تهران از وجود معتادان و متکدیان نیز پاک گردد. زیرا معتقدم حضور مردم بسیار موثر است و هر جایی که مردم در کنار دولت قرار گرفتند به موفقیت رسیده ایم.

در پایان مراسم نیز از نفرات برگزیده این جشنواره منصوره اتحادیه، داریوش شهبازی، موسی حجت، رضا شیرازیان، سمیه ایمانیان، کیوان پهلوان، حمید سهیلی مظفر، حسن نادر علی، دکتر ابوذر مجلسی کوپایی، سعید معدن کن(مدیر رادیو تهران)، علی اسماعیل زاده (روابط عمومی شهرداری منطقه 11 تهران)، پژوهشکده نظر و جواد انصافی به عنوان هنرمند هنرهای نمایشی در حوزه تهران تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار