نامزدهای بخش‌های مختلف جشنواره مردمی فیلم عمار اعلام شد

دبیرخانه هفتمین جشنواره مردمی فیلم عمار اسامی نامزدهای پنج بخش «تلویزیونی»، «نماهنگ»، «فیلم ما»، «پوستر و تیزر» و «نقد و مقالات سینمایی و لوح نگار» را اعلام کرد.

به گزارش حوزه سینما گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دبیرخانه هفتمین جشنواره مردمی فیلم عمار اسامی نامزدهای پنج بخش «تلویزیونی»، «نماهنگ»، «فیلم ما»، «پوستر و تیزر» و «نقد و مقالات سینمایی و لوح نگار» را اعلام کرد.

در بخش تلویزیونی، برنامه «انقلابی مرز» به تهیه کنندگی روح الله رشیدی، «ثریا (بخش مسکن)» به تهیه کنندگی محسن مقصودی، «وطن دار» به تهیه کنندگی محسن اسلام زاده، «گنج (13 آبان)» به تهیه کنندگی محمدحسین بزرگی راد، «هم قصه» به تهیه کنندگی حسین همازاده و «اینارو جدی بگیر (تخلیه تلفنی)» به تهیه کنندگی جواد فتحی به عنوان نامزدهای این بخش معرفی شدند.

همچنین در بخش نماهنگ، «ارغوان» و «اربعین تا اربعین» به کارگردانی مهدیار عقابی، «مرکز دنیا» به کارگردانی محمدصادق حیدری، «تخریب بهشت» به کارگردانی حسن حبیب‌زاده، «سپر» به کارگردانی وحید امینی و «آزادی» به کارگردانی مهران علوی به عنوان نامزدهای این بخش از مسابقه انتخاب شدند.

بر اساس این گزارش، در بخش فیلم ما، «خداحافظ رفیق» به کارگردانی بنیامین رحیمی، «اسوه» به کارگردانی محدثه باقری و علی سرو، «صفر کیلومتر» به کارگردانی امید حنطوش زاده، «آرزوها گم می شود» به کارگردانی غزل شیخ زاده، «نهال» به کارگردانی وحید صیرفی افخم و «یار بدون مرز» به کارگردانی مجتبی سلامتی زارع آثار نامزدهای این بخش هستند.

گفتنی است در بخش پوستر، «سرباز» به طراحی علی کیوان، «رویای بازگشت» به طراحی ثارالله فرخ، «مرکز دنیا» به طراحی محمدصادق حیدری و «هزار و چهارصد و تنها» به طراحی اسماعیل چشرخ به عنوان نامزدهای این بخش معرفی شدند.

در بخش تیزر اما تیزر «هنگامه» به کارگردانی مجید رستگار، «نبرد پالمیرا» به کارگردانی ساسان فلاح فر، «بزرگ سرزمین کوچک» به کارگردانی محسن نجفی مهری و «رویای نیمه شب» به کارگردانی اصغر عباسی به عنوان آثار منتخب این بخش از مسابقه انتخاب شدند.

همچنین در بخش لوح نگار داوران آثار «سلسه نشست رویش های فرهنگ» اثر حمزه جعفری، «فتح خرمشهر» اثر جواد خدابین و «تربیت اقتصادی کودک» اثر پریسا میرزایی را لایق نامزدی این بخش جشنواره تشخیص دادند و آثار «مبنانی فطری سینمای دینی» اثر مرتضی راوش، «حل و فصل کاذب بحث واقعی» نوشته محمد رضوانی پور و «آسیب شناسی اقتباسی از خاطرات دفاع مقدس برای نگارش فیلمنامه بررسی موردی سریال سیمرغ» نوشته محدثه پورزنگی آبادی را به عنوان نامزد بخش نقد و مقالات و پژوهش های سینمایی انتخاب کردند.

کاندیدای دریافت جایزه بخش فیلمنامه مشخص شدند

همچنین 10 فیلمنامه را به عنوان کاندیدای دریافت جایزه در بخش فیلمنامه دوره های ششم و هفتم از جشنواره عمار را مشخص کرد.

بر اساس این گزارش فیلمنامه های «سطل آشغال‌های ضد حریق» به نویسندگی فاطمه آئینی، «پشه هسته ای» به نویسندگی محمدحسین امانی همدانی، «خدمت و خیانت» به نویسندگی مهدی رمضان نژاد، «خبرنگار ایتالیایی» به نویسندگی محمد دیندار، «مشعل پنج» به نویسندگی اکبرروح، «شهاب الدین» و «رژی» به نویسندگی مرتضی مصاحب نیا، «این داستان قصه نیست» به نویسندگی فاطمه ابراهیمی، «شمع ها و آدم ها» به نویسندگی احسان مرادی و «بیروت شمال شرق» به نویسندگی سعید ابوطالب به عنوان کاندیدای دریافت جایزه مشخص شدند.

مشخص شدن اعضای هیات داوران در بخش فیلمنامه

بنابر این گزارش «محمد حسین نیرومند»، «هوشنگ توکلی» و «قربانعلی طاهرفر» اعضای هیئت داوران بخش فیلمنامه بودند که این آثار را به عنوان کاندیدای دریافت جایزه مشخص کردند.

محمدحسين نيرومند
او در سال 1343 و در شهر مشهد متولد شده است. نیرومند مدرک لیسانس طراحی صنعتی خود را از دانشگاه تهران دریافت کرده است. او مدير گروه طرح و برنامه و نظارت و ارزشيابي شبكه دو سيما بوده و در حال حاضر نیز رئيس سازمان توسعه سينمايي سوره است.

ازجمله مسئولیت های نیرومند می توان به داوری دو سالانه بين‌المللي كارتون تهران، دبير شوراي ارزشيابي هنرمندان، مشاور هنري وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، سرپرست مركز هنرهاي تجسمي حوزه هنري و مشاور هنري رياست حوزه هنري اشاره كرد.

هوشنگ توکلی
هوشنگ توکلی یا هوشنگ گلدوز، (زاده ۱۳۲۷ تهران) همسر فریده سپاه منصور، بازی در تئاتر را از سال ۱۳۴۶ و همچنین حضور در مقابل دوربین را از سال ۱۳۵۵ با فیلم کوتاه زنده به گور کاری از سیامک بیات تجربه کرد.

توکلی بازی در سینما را از سال ۱۳۶۴ با «خانه ابری» به کارگردانی «اکبر خواجویی» آغاز کرد. او همچنین مدتی نیز مدیر اداره هنرهای دراماتیک بود.

قربانعلی طاهرفر
در سال 1351 و در روستای النجق مرند متولد شده است. دوران ابتدایی و راهنمایی را در تبریز گذراند. رشته تحصیلی او ریاضی بود و در دانشگاه تهران نیز رشته عمران را خوانده است. او در سال 1369 در دوره فیلم سازی انجمن سینماهای جوان تبریز شرکت کرد و هنرجوی انجمن سینماهای جوان شهر تبریز شد.

طاهرفر همچنین کارگردانی فیلم های کوتاهی چون خاک تا خاک، یک دامن پرواز، جا پای آسمان، ژنرال، به اندازه دو تا چشم، ایشیق یول (راه روشن) و قاب خالی یک غزل انجام داده است. او کارگردانی فیلم های مستندی چون عزیز دشت، به سوی او، بغض و بوم، بدریون، ارسی، گیاه دانه عشق، آل گونش (طلوع سرخ)، آسمان آجری، دادرس، خاکستر حضور و بلندای افتخار را نیز در کارنامه خود دارد.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار