آفاتی نظیر سپردار قهوه‌ای و قرمز و مگس میوه مدیترانه ای در استان افزایش یافته است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، عبدالرحمن زاغی مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: وقوع تگرگ، باران‌های سیل‌آسا، کاهش دوره‌های سرمایی، وقوع گرمای بی‌سابقه و سرمای شدید و زودرس پاییزه از مصادیق تغییر اقلیم در سال‌های اخیر در استان است که منجر به تغییراتی در ترکیب و تراکم جمعیت آفات استان شده است.

وی با اشاره به افزایش جمعیت آفاتی نظیر سپردار قهوه‌ای و قرمز و مگس میوه مدیترانه ای و ظهور آفات درجه دو مانند جوانه‎‌خوار مرکبات و افزایش جمعیت سوسک لما در برخی از مناطق گندم‌کاری را نشان از تغییر اقلیم دانست و افزود : باغداران و زارعین استان با هماهنگی و مشاوره با کارشناسان اجرایی و تحقیقاتی و رعایت اصول فنی مدیریت محصول، از ظرفیت‌های کارشناسی استان برای کاهش مخاطرات اقلیمی و مصرف بهینه سموم گام‌های اساسی بردارند.

یاسایی مدیر فنی شرکت بایر پارسیان با اشاره به محدودیت در معرفی سموم جدید علفکش در سال‌های اخیر تاکید کرد و گفت : بروز مقاومت در برابر علفکش‌ها امری طبیعی بوده و در بسیاری از مناطق دنیا اتفاق افتاده و ضروری است پدیده مقاومت را مدیریت و آن را به تاخیر انداخت.

وی تناوب زراعی، مبارزه زراعی و مکانیکی، عدم تک کشتی و تناوب در مصرف گروه‌های مختلف علفکش ها را از گام‌های مهم در مدیریت مقاومت علف‌های هرز برشمرد.

انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.