آغاز به کار نخستین جشنواره غذای سنتی قورمه در مهریز+تصویر

شهردار مهریز گفت: جشنواره غذای سنتی قورمه برای اولین بار در مهریز برگزار شد.

به گزارش  خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛  احمد آخوندی شهردار مهریزدر افتتاحیه جشنواره قرمه مهریز با اشاره به برگزاری جشنواره قرمه گفت: در این جشنواره انواع قرمه از جمله قرمه عشایر و قرمه‌هایی که در مناطق کویر مرکز ایران یا در شمال و جنوب کشور پخت می شود.

وی ادامه داد: این جشنواره با حضور تمام استان‌های ایران به صورت رایگان با ۲۴غرفه که از مسیر باغ جهانی پهلوان پور تا سرای جهانگرد در معرض دید عموم قرار دارد ۱۰ غرفه ویژه خارج از شهرستان مهریز است.

وی ادامه داد:  در این جشنواره کارگاهی مختلفی از جمله چینه وخشت، گذر پاییز و نمایشگاه خرید محصولات سنتی برپا است.

آخوندی گفت: در روز دوم شرکت کنندگان می‌توانند با تورگردشگری ویژه جشنواره از مناطق پیرنارکی، باغ آهو، کوهریگ وصنایع دستی عشایری به طور رایگان بهرمند شوند.

شهردار مهریز گفت: در زمان‌های گذشته که وسایلی مثل یخچال و فریزر برای نگهداری مواد خوراکی نبود گوشت را خرد و سپس سرخ می‌کردند درون کوزه‌ای بزرگ ،خُم، می‌ریختند و در سرد خانه یا زیر زمین نگهداری می‌کردند؛ که به آن قرمه می‌گفتند.

نخستین جشنواره غذای سنتی قورمه از امروز پانزدهم و فردا شانزدهم آذرماه در بومگردی سرای جهانگرد از ساعت ۱۱الی ۲۰ و باغ جهانی پهلوان پور مهریز از ساعت ۸ الی ۲۰ میزبان علاقه‌مندان و گردشگران خواهد بود.

وی از برگزاری  جشنواره پخت نان  در آینده نزدیک در این شهرستان برگزارمی شود.

مهریز پایلوت برگزاری جشنواره‌های کشوری

مهریز پایلوت برگزاری جشنواره‌های کشوری

مهریز پایلوت برگزاری جشنواره‌های کشوری

مهریز پایلوت برگزاری جشنواره‌های کشوری

مهریز پایلوت برگزاری جشنواره‌های کشوری

 

مهریز پایلوت برگزاری جشنواره‌های کشوری

مهریز پایلوت برگزاری جشنواره‌های کشوری

انتهای پیام/ی

مهریز پایلوت برگزاری جشنواره‌های کشوری

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار