کرمانشاه؛

حضور بیش از 800 هزار عراقی در استان از ابتدای انقلاب تاکنون

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری کرمانشاه گفت : هم اکنون 1300 تبعه عراقی در استان وجود دارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ حسین رضوان مدنی با اشاره به حضور بیش از 800 هزار عراقی در استان از ابتدای انقلاب تاکنون، گفت: عمده این افراد پس از مدتی اقامت در استان به دلیل عدم وجود شرایط مناسب کار و اشتغال به سایر استان‌های کشور مهاجرت کردند.

وی افزود: تا پیش از حمله آمریکا به عراق و سقوط صدام حدود 16 هزار عراقی در استان اقامت داشتند و با سقوط صدام روند بازگشت آنها به کشور عراق آغاز شد.

رضوان مدنی تصریح کرد: در حال حاضر حدود 1300 نفر از اتباع عراقی در استان حضور دارند که از این تعداد 650 نفر دارای کارت هویتی هستند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان کرمانشاه از انجام سه مرحله طرح آمایش اتباع خارجی استان در سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: در این طرح تمامی اطلاعات اتباع خارجی استان احراز می‌شود تا شناسایی آنها به سهولت انجام شود.

مدیرکل اتباع و مهاجرین استان کرمانشاه با بیان اینکه تردد تبعه کشورهای دیگر از جمله افغانستان، پاکستان و هند به استان کرمانشاه ممنوع است، گفت: تنها تعداد هشت نفر تبعه افغان که از ابتدای انقلاب تاکنون در کوره‌های آجز پزی شهرستان کنگاور فعالیت داشته اند، مجوز تردد در استان را دارند.

وی افزود: همچنین تعداد 18 نفر تبعه پاکستان و هند نیز با صدور مجوز در ادارات و کارخانجات استان فعالیت دارند.

رضوان مدنی با بیان اینکه اتباع عراقی در استان از امتیازات تحصیل، بیمه و سایر خدمات بهره‌مندند، گفت: در حال حاضر 250 نفر از اتباع عراقی استان در دانشگاه‌های کشور مشغول به تحصیل هستند و 168 نفر آنها هم دانش آموز هستند.

وی افزود: همچنین از مجموع اتباع خارجی استان بیش از 800 نفر آنها تحت پوشش بیمه‌های درمانی قرار دارند.

وی با بیان اینکه بیش از 50 نفر از اتباع عراقی تاکنون تابعیت ایرانی گرفته‌اند، در خصوص شرایط تابعیت، گفت: بعد از درخواست افراد، در صورت تایید وزارت کشور، وزارت خارجه و وزارت اطلاعات در خصوص سوابق زندگی افراد به آنها تابعیت ایرانی داده می‌شود.

وی افزود: در حال حاضر اعطای تابعیت ایرانی به 25 نفر دیگر در دستور کار است.

مدیرکل اتباع و مهاجرین استان کرمانشاه با اشاره به حضور 2500 نفر از اتباع عراقی در استان در قالب لشکر بدر در سالهای نخست جنگ با عراق، گفت: در آن زمان این لشکر عراقی نیز همپای ایران به مبارزه علیه رژیم بعثی صدام مشغول بودند.

وی افزود: این 2500 نفر در ایران ازدواج کردند و سالها در ایران ساکن بودند و عمده آنها هر کدام سه تا چهار فرزند نیز دارند.

انتهای پیام/پ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.