باقری در همایش صیانت کاربران فضای مجازی مطرح کرد؛

فضای مجازی ظرفیتی برای بهبود خلأهای ارتباطی مددجویان بهزیستی

مدیرکل بهزیستی استان تهران گفت: جامعه ما هر چه قدر از فضای مجازی فاصله بگیرد به همان اندازه از توسعه فاصله گرفته است، ما باید نحوه استفاده از این ابزار‌ها را به جامعه و خانواده‌ها آموزش دهیم.

فضای مجازی ظرفیتی برای بهبود خلأهای ارتباطی مددجویان بهزیستیبه گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اصغر باقری؛ مدیرکل بهزیستی استان تهران در همایش صیانت کاربران فضای مجازی؛ فرصت‌ها و تهدید‌ها با تشبیه فضای مجازی به باران، اظهار داشت: اگر باران رحمت بیش از اندازه و پیش از اینکه زیرساخت‌های لازم آماده باشد ببارد، باعث وقوع سیل و خرابی می‌شود.

وی با بیان اینکه آن‌هایی که با اینترنت و فضای مجازی قهر می‌کنند از روی ندانستن و جهل است، افزود: در بارش باران نیز نمی‌شود به باران ناسزا گفت، بلکه باید دانش استفاده از باران را داشت تا با ذخیره صحیح، آن را به رحمت و عاملی برای توسعه تبدیل کرد.

باقری با تأکید بر اینکه جامعه ما هر چه قدر از فضای مجازی فاصله بگیرد به همان اندازه از توسعه فاصله گرفته است، خاطر نشان کرد: ما باید نحوه استفاده از این ابزار‌ها را به جامعه و خانواده‌ها آموزش دهیم.

مدیرکل بهزیستی استان تهران با رد این ادعا که اینترنت و فضای مجازی باعث افزایش آسیب‌هایی نظیر طلاق شده است، گفت: همه این موارد به نداشتن دانش و مهارت لازم برای استفاده از این ابزارهای ارتباطی برمی‌گردد.

وی ادامه داد: هیچ کس نمی‌تواند کتمان کند که اینترنت موجب انفجار اطلاعات شده است و ما شاهدیم که فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی همه لایه‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی جامعه را توانسته دچار تغییر کند.

باقری با بیان اینکه ما نباید، چون خودمان را برای استفاده از اینترنت و فضای مجازی آماده نکردیم صرفاً استفاده از آن را نهی کنیم، تأکید کرد: این ظرفیت عظیم برای جامعه هدف بهزیستی نیز بسیار مفید واقع شده و خصوصاً برای افراد دارای معلولیت می‌تواند خلأهای ارتباطی آن‌ها را پوشش دهد.

مدیرکل بهزیستی استان تهران با اشاره به قابلیت جدید نرم‌افزار تلگرام برای برقراری ارتباط صوتی رایگان، افزود: این قابلیت می‌تواند کمک بسیار بزرگی هم از جهت مادی و هم از جهت معنوی به مددجویان بهزیستی کند، چراکه در سبد هزینه‌های این افراد، مبلغی برای هزینه‌های ارتباطی آن‌ها تعلق دارد که این قابلیت می‌تواند منجر به کاهش این هزینه‌ها شود و از طرفی بازه ارتباطی مددجویان را گسترش دهد.

باقری در پایان با تأکید بر فرصت‌های فضای مجازی نظیر عمومی بودن، کاهش هزینه‌ها، دسترسی آسان، کاهش رفت و آمد، جذابیت و تنوع به کلامی از حضرت علی(ع) اشاره کرد و گفت: آن مددکار بزرگ تاریخ در کلامی به لزوم تربیت فرزندان برای آینده تأکید کردند و فرمودند که فرزندانتان را به آداب خود تربیت نکنید بلکه آن‌ها باید برای آینده و پس از شما تربیت شوند.

در ادامه این همایش، معاون پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی پلیس فتای تهران بزرگ و تعدادی از اساتید دانشگاه در سخنرانی‌های جداگانه‌ای به فرصت‌ها و تهدیدات فضای مجازی پرداختند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار