همدان؛

راهنمایان گردشگری امانت دار خانواده گردشگری هستند

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشور گفت: راهنمایان گردشگری زنجیره موثر و امانت دار خانواده گردشگری هستند.

راهنمایان گردشگری امانت دار خانواده گردشگری هستندبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ مرتضی رحمانی موحد در نشست بررسی وضعیت گردشگری افزود: امروز پس از 4سال تلاش وقت آن رسیده که قدری حساب پس بدهیم و بگوییم که مجموع تلاشها ، فعالیت ها ومشارکت هایی که با جوامع در این حوزه صورت گرفته است چه دستاوردهایی داشته است.

وی با اشاره به اینکه گردشگران امانت های ما هستند یادآورشد: گردشگران با برنامه وتدبیر سفر می کنند وما باید امنیت آنها را فراهم کنیم وانها را با  جاذبه های طبیعی ،تاریخی وگردشگری کشور به نحو مطلوب آشنا کنیم چرا که این موضوع موجب رونق گردشگری ،کسب و کارمی شود.

وی ادامه داد: صنعت گردشگری به زنجیره ای از خدمات و مشاغل وابسته است که باید تقویت و بسط تمامی آن ها در کنار هم و با هم دیده شود تا نتایج مناسبی حاصل شود .
 
رحمانی موحد اظهار داشت:تلاش های فعالان حوزه گردشگری به جایی رسیده که ایران گردی در نظر گردشگران خارجی به ایران دوستی تبدیل شده است.

معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی وصنایع دستی کشوراظهار داشت: زمانی همبستگی و اثرگذاری زنجیره زیرساختی و خدمات گردشگری کامل می‌شود که از روش‌های موثر معرفی ارزش‌ها و داشته‌های فرهنگی در تمام مناطق کشور به درستی بهره‌مند شد.

این مقام مسئول بیان کرد: وی اظهار کرد: طبق آمار رسمی در سال 95 بیش از 140 میلیون نفر شب-اقامت در اقامتگاه های رسمی کشور ثبت شد و این جدای از اقامتگاه های دولتی یا منازل شخصی بوده است و نشان می دهد تلاش ها به نقطه های مطلوب تری می رسد.
 
رحمانی موحد اظهار کرد: سال گذشته غذاهای سنتی و محلی تحت عنوان سفره ایرانی به عنوان یک ارزش بزرگ صنعت گردشگری کشور معرفی شدند و هم اکنون سفره های محلی و سنتی در ضوابط تاسیسات گردشگری شکل می گیرد تا اقامتگاه ها باید از غذاهای متنوع سنتی و محلی استفاده کنند.
 
ایجاد 530 اقامتگاه روستایی و منطقه آزاد کشور
 
مرتضی رحمانی موحد  افزود: 530 اقامتگاه روستایی در 28 استان و 2 منطقه آزاد کشور ایجاد شده و امید و رونق را در روستاها ایجاد کرده است
 
وی خاطرنشان کرد: با نوآوری هایی که در حوزه گردشگری انجام شد، روستاها از منزلت خالی بودن و خروج جوانان و نداشتن انگیزه تلاش برای ارتقای روستا نجات یافتند و این امر هم اکنون معکوس شده است و اشتیاق و شوری برای ایجاد یک فعالیت اقتصادی در حوزه های گردشگری و صنایع دستی و محصولات کشاورزی در روستاها ایجاد شده است.

وی بیان کرد: یکی دیگر از نوآوری های دولت در صنعت گردشگری بحث  مهمان نوازی بود که 2 روز گذشته همایش ملی آن در تهران برگزار شد تا خروجی این همایش به تدوین دستورالعمل و منشور جامع مهمان نوازی برسد.
 
معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشور اضافه کرد:حمایت از گردشگری هم اکنون به یک منزلت و اجماع ملی تبدیل شده است  بشکلی که همه استان های ما به دنبال ارتقای زیر ساخت های گردشگری در راستای جذب گردشگر بیشتر هستند.
 
رحمانی موحد گفت: با پیگیری های انجام شده، وزارت کار و امور اجتماعی به زودی موافقت خود را در خصوص شغل محسوب شدن راهنمایان گردشگری و اعطای مشوق بیمه ای به آنان اعلام می کند و مطالبه دیرینه این قشر به زودی رفع خواهد شد.
 
وی اظهار داشت: سال گذشته در آمار گردشگران ورودی به کشور رکوردهای خوبی به ثبت رسید و ورود گردشگر تخصصی و محتوایی رشد خوبی داشت بطوری که پارسال10 درصد ویزای جهانگردی افزایش داشت  که بیشترین نوع ویزایی که داده شد ویزای گردشگری زیارتی بود.
 
وی کشورهای عراق، آذربایجان، افغانستان، ترکیه، پاکستان، ترکمنستان، بحرین، هندوستان، کویت و چین را 10 کشور اول در ورود گردشگری خارجی به ایران در سال 95 اعلام کرد وادامه داد: گردشگران اروپایی که در سال گذشته به ایران سفر کردند 56 درصد بیشتر از آمار سال قبل آن بوده است و این آمار نشان می دهد نشاط و رونق در پیکره و ساختار گردشگری کشور پیدا شده است .
 
موحدی افزود: گردشگری هم اکنون موضوع جاسوسی و ناهنجاری و فساد نیست وهم اکنون گردشگری به یک بستر مطمئن و مطالبه همگانی تبدیل شده و راهی برای اجرای اقتصاد مقاومتی و تولید و اشتغال شده است.
 
وی ابراز کرد: یکی از حلقه های محوری و با ارزش در حوزه گردشگری راهنمایان گردشگری بوده که نیاز است این مهم روز به روز تقویت شوند.
 
انتهای پیام/ ج


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.