برداشتن نقاب خندان از چهره یک کمدین/ جای خالی عارف لرستانی در میان هنرمندان

سرمایه‌های هر جامعه ای، هنرمندان و هنردوستانی هستند که فرهنگ کشور را در دست دارند و هویت ملی و فرهنگی آن را می‌سازند.

به گزارش خبرنگار  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سرمایه های هر جامعه ای، هنرمندان و هنردوستانی هستند که فرهنگ کشور را در دست دارند و هویت ملی و فرهنگی آن را می‌سازند.

هنرمندان از جمله؛ بازیگران، نوازندگان، مجسمه سازان، نقاشان به نوعی الگوی شکل گرفته یک فرهنگ واقعی را نمایان می‌سازند. احترام به این عزیزان، احترام به سرنوشت فرهنگ و هنر این تمدن است و ما باید قدر جوشش های چشمه ذوق و معرفت را بدانیم وگرنه روزی می رسد که به خود می گوییم: «چه زود، دیر می شود».

از جمله هنرمندانی که با وجود دریای بیکران فرهنگ، مورد بی توجهی و بی مهری از جانب اهالی «سینما و تلویزیون و تئاتر» واقع شده، عارف لرستانی است که ما این هنرمند فقید را دیر شناخته ایم. مرواریدهای هر جامعه‌ای را اهالی هنر به وجود آورده اند و جامعه همانند صدفی پیرامون آن، شکل گرفته است.

به مناسبت چهلمین روز درگذشت عارف لرستانی، گفتگویی در خصوص ویژگی های فردی و اجتماعی‌اش از زبان دوستان و همکارانش، ترتیب داده ایم که در ادامه می خوانید:  
 

پرستو صالحی پیرامون صفات بارز عارف لرستانی گفت: عارف لرستانی، رفیقی با معرفت بود و ما بجز خاطرات خوب چیزی از عارف به یادگار نداریم. یاد و خاطره عارف با تمام خنده‌هایی که به لب آورد، برای ما همیشه می‌ماند.

وی درباره توجه به بازیگران خوب و پرکار کشور اظهار داشت: «سینما بی رحم است» و این به این دلیل است که؛ وقتی بر صحنه یا جلوی دوربین هستی، همه تو را می بینند ولی وقتی کاری از تو پخش نمی شود، فراموش می شوی و این موضوع، در تمام دنیا صدق می کند.
 
شبنم فرشادجو پیرامون ویژگی‌ها و خصوصیات این هنرمند فقید، اظهار داشت: عارف برای من یک دوست بسیار خوبی بود که دانش داشت و در تمام لحظات حتی وقتی ما سرمان در گوشی بود، او کتاب می خواند و همیشه از کتاب های خوب به ما می گفت. عارف روزی که قرار بود به تماشای تئاتر ما بنشیند، چشم از این جهان بست و مارا ترک کرد.

وی در خصوص توجه جامعه به هنرمندان تصریح کرد: قطعا دولت باید به هنرمندان کمک کند و آنها را بیمه کند که خدا را شکرعارف بیمه بود؛ ولی ما هیچ کدام، بیمه بیکاری نداریم و این بسیار بد است.

فاطمه هاشمی در خصوص نگاه خود به عارف لرستانی خاطرنشان کرد: عارف یکی از دوستان بسیار قدیمی من بود.جای خالی عارف بسیار حس می شود و یکی از بهترین ویژگی‌هایش صبوری بود. مسئله‌ای که در کار ما حرف اول را می‌زند.عارف بسیار مهربان و با گذشت بود و در لحظه اگر مسئله خلاف نظرش بود، اعلام می‌کرد.

وی پیرامون وظایف جامعه در قبال هنرمندان مسئول و وظیفه‌شناس بیان کرد: مردم بسیار مهربان هستند ولی دلتنگی‌هایی که با صفحات مجازی پیش می‌آید، روابط ما را از هم دور می‌کند به جای آنکه ما را به یکدیگر نزدیک کند، بسیار بی مهری و بی احترامی را به وجود می‌آورد.

در نهایت هم بهمن هاشمی در خصوص ارزیابی تعهدات جامعه نسبت به هنرمندان بیان کرد: مردم با حمایت های خود از هنرمندان به آنها انرژی های مضاعف می‌دهند تا کارهای بهتری را ارائه بدهند. چرا که خود هنرمندان در دل مردم هستند و از دنیای دیگر نیامده‌اند و هنر بهترین راه انتقال فرهنگ است.

وی پیرامون شناخت خود از این بزرگ مرد عرصه هنر گفت: عارف لرستانی با برنامه مهران مدیری کار خود آغاز کرد و من به اتفاق دوستان با وی آشنا شدم و مجری همان برنامه بودم. او هنرمندی توانا، با استعداد، شاد و قدرتمند بود ولی خدا برای او یک زمانی را تعیین کرده بود، امیدوارم روحش شاد باشد و یادش همیشه همراه ما بماند.
 
گزارش از یگانه عرب
 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار