شیراز؛

آغاز گرده افشانی درختان انجیر در فارس

گرده افشانی درختان انجیر در استهبان آغاز شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ احمد رنجبر مدیر جهادکشاورزی شهرستان استهبان گفت: این شهرستان با دارا بودن بیش از 23 هزار هکتار سطح زیر کشت انجیر، نیاز به سالانه یک هزار تن بر انجیر دارد که بیش از 70 درصد آن از خود استهبان و مابقی از شهرستان های داراب، کازرون، میمند فیروزآباد و جهرم تامین می شود.

رنجبر با اشاره به اینکه وسعت باغ های انجیر در این شهرستان به بزرگترین انجیرستان دیم جهان مشهور است، افزود: بردهی به موقع و استفاده از بر با کیفیت تاثیر بسزایی در تولید انجیر مرغوب دارد.

وی ادامه داد: منطقه ایج با دارا بودن حدود 700 هکتار سطح زیر کشت درخت بر عمده ترین تولید کننده بر انجیر در شهرستان استهبان است.

حمید زارع محقق و مسئول ایستگاه تحقیقات جهادکشاورزی استهبان گفت: در زمان گرده افشانی انجیر با بَرانجیر باید دقت شود تا میوه بر آسیب نبیند تا با طول عمر بیشتر فرصت خروج زنبورها بیشتر شود و در زمان قراردادن برانجیرها در درختان انجیر باید دقت شود تا کمترین فشار به بَرانجیر وارد شده تا تلفات زنبور آن کم شود.

زارع بیان کرد: بردهی یا گرده افشانی درختان انجیر که از اوایل خردادماه آغاز شده به مدت یک ماه ادامه دارد.

استهبان در فاصله 160 کیلومتری شرق شیراز واقع شده است.
انتهای پیام/ر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار