مهمترین اخبار سیزدهم خردادماه گروه اجتماعی؛
مهمترین اخبار سیزدهم خردادماه گروه اجتماعی؛
به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ 16 خرداد زمان رسیدگی به پرونده قاتل ستایش، بازگشت ۱۷۰ زائر جامانده در نجف اشرف با هزینه دولت، پرونده موسسه مالی و اعتباری ثامن الحجج روی میز قاضی افتخاری، آمادگی برای اعزام 3 میلیون زائر به عراق در اربعین و غیره از مهمترین و پربازدیدترین بحثهای روز شنبه( سیزدهم خردادماه) در حوزه اجتماعی بود.
در ادامه مهمترین اخبار سیزدهم خردادماه گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان را مرور میکنید.
وکیل مدافع قاتل ستایش قریشی گفت: روز 16 خردادماه دادگاه رسیدگی به پرونده قاتل ستایش قریشی برگزار می شود.
نماینده مردم شیروان در مجلس شورای اسلامی از بازگشت ۱۷۰ زائر جامانده در نجف اشرف با هزینه دولت خبر داد.
معاون پزشکی و سازمانی پزشکی قانونی کشور گفت:استان های خوزستان و مازنداران هر کدام با 135 مورد فوتی دارای بالاترین آمار حوادث غرق شدگی در کشور هستند.
سرپرست دادگاه کیفری یک استان تهران گفت: پرونده موسسه مالی و اعتباری ثامن الحجج به شعبه یک دادگاه کیفری یک استان تهران ارجاع شده است.
تغییرات آب و هوایی و دخالتهای انسانی در نواحی ساحلی موجب شده كه سیكل انرژی كه در گذشته به تولید ماهی یا ذخایر با ارزش تبدیل میشد به سمت تولید گونههای مضر و غیر ضروری تغییر مسیر دهد.
رئیس ستاد مرکزی اربعین گفت: امسال برای اعزام 3 میلیون زائر باید آمادگی داشته باشیم.
انتهای پیام/
اعداااااااااااام.
اعداااااااااااام.