نعمت زاده عنوان کرد؛

تخطی برخی بانک‌ها از مصوبات شورای پول و اعتبار

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: بانک‌هایی وجود دارند که از تصمیمات شورای پول و اعتبار تخطی می‌کنند که این موضوع باید شدیداً کنترل شود.

تخطی برخی بانک‌ها از مصوبات شورای پول و اعتباربه گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد رضا نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت روز چهارشنبه در پایان جلسه هیات دولت درباره کاهش نرخ سود بانکی و ارتباط آن با رونق تولید با بیان این مطلب، اظهار داشت: در شورای پول و اعتبار به کرات عرض کردیم با توجه به کاهش تورم و سود بانکی حتما باید کاهش پیدا کند.

وی اضافه کرد: با توجه به عدم موازنه عرضه و تقاضا در منابع مالی و ظرفیت پایین نظام بانکی کشور و تقاضایی که در بازار سرمایه است، هنوز نرخ سودها بالاست.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در مورد چگونگی کاهش این نرخ نیز گفت: این موضوع به اظهار نظر صاحب نظران اقتصادی، پولی و بانکی و انسجام در عملکرد بانکی کشور بر می گردد.

نعمت زاده ادامه داد: در عین حال بانک هایی وجود دارند که از تصمیمات شورای پول و اعتبار تخطی می کنند و این موضوع باید شدیدا کنترل شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به سوالی درباره مصوبه هیات وزیران در خصوص ممنوعیت ورود ۱۴ قلم کالا گفت: ما در سال های ۹۳ و ۹۴ دو لیست را تقدیم هیات وزیران کردیم که دستگاه های دولتی، پیمانکاران و طرف های آن ها به دلیل تولید این کالاها در داخل کشور از ورود آن ها جلوگیری کنند.

وی افزود: پس از تصویب این لیست ها، با توجه به پیشرفت تولیدات داخلی و تامین نیاز کشور از طریق تولیدات داخلی، لیست جدیدی دیگری نیز در اواخر سال گذشته به هیات دولت ارائه شد که پس از بررسی و جلب نظر دستگاه های مصرف کننده این لیست در هفته گذشته به تصویب رسید لیست های قبلی اضافه خواهد شد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه تولید کالا به مقدار کافی در داخل کشور انجام می شود، ادامه داد: به همین دلیل دستگاه های دولتی با توجه به ارائه لیست جدید، ملزم شدند در جهت حمایت از محصولات داخلی این محصولات را حتما از داخل تهیه کنند.

نعمت زاده اضافه کرد: رونوشت این مصوبه برای حسن انجام نیز به دیوان محاسبات و بازرسی کل کشور ارسال شده است.

انتهای پیام/

کاهش نرخ سود بانکی بصورت دستوری امکان پذیر نیست

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
سیدمحسن
۰۹:۰۹ ۲۴ تير ۱۳۹۶
افزایش سودسپرده هرسال ازجیب سهامداران خردبانک هامنطقی نیست،بهترهست تعدیل تدریجی سودسپرده وادغام سپرده های بانکی باطرح های مختلفی که بانک هاارایه دادندصورت پذیردتاهزینه محاسبه سودسپرده هانیزکاهش یابد
Iran (Islamic Republic of)
سعیدی
۱۵:۳۶ ۲۱ تير ۱۳۹۶
چاره کار کاهش سود بانکی نیست!کاهش نرخ تسهیلات بانکی است .دولت با یارانه نرخ سود تسهیلات برای واحد های تولیدی را کاهش داده تا سبب افزایش سرمایه گذاری گردد .در این حالت هزینه سرمایه تولید کاهش پیدا می نماید .با کاهش نرخ سود سپرده ها !یقینا" تقاضای کل کاهش ورکود تشدید می شود .زیرا کاهش نرخ سود سپرده ها اثر درامدی منفی داشته وقدرت خرید خانوار وبه تبع آن تقاضای کل را کاهش می دهد .
آخرین اخبار