ساری،

تولید بیش از سه هزار تن گوشت سفید در نکا

مدیرجهاد کشاورزی نکا از تولید سه هزار و ۹۰۰ تن گوشت سفید در این شهرستان خبر داد.

 به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، علی طاهری امیری افزود: به‌منظور امنیت غذایی مردم جامعه از ابتدای سال جاری تاکنون ۲ میلیون و ۱۶۵ هزار قطعه جوجه در سالن‌های مرغداری این شهرستان جوجه‌ریزی شده است.


وی گفت: این میزان جوجه‌ریزی در ۱۷۸ واحد مرغداری گوشتی صورت گرفته که بالغ بر ۳ هزار و ۹۰۰ تن گوشت سفید برآورد و به مصرف‌کنندگان عرضه شد.
شهرستان نکا دارای ۱۸َََ۲ واحد مرغداری گوشتی می‌باشد.


انتهای پیام/ع


تولید گوشت از ۱۸۲ واحد مرغداری نکا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار