افزایش بی رویه جمعیت کره زمین و فقر در برخی کشور‌ها باعث شده تا دانشمندان به فکر استفاده از منبع‌های جدیدی برای تغذیه انسان‌ها باشند که یکی از آن‌ها استفاده از حشرات است.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ براساس پژوهش‌ها برخی از حشره‌ها دارای ارزش پروتئینی به میزان 2 برابر گوشت و ماهی هستند و می‌توانند یک منبع بسیار مفید برای تغذیه انسان‌ها باشند.

کارشناسان دریافتند میزان پروتئین موجود  در بدن زنبور و مورچه حدود ۷۷ گرم در هر ۱۰۰ گرم از حجم بدن این حشره ها است، همچنین سوسک‌های کریکت، دارای ۶۵ گرم پروتئین هستند.

شته ها، بندپایان و برخی از گونه‌های آب پیمایان نیز دارای ذخیره پروتئینی بین ۴۸ الی ۷۴ گرم هستند و می‌توانند یک منبع غذایی مفید برای انسان‌ها باشند.

این حشره‌ها زنجیره پروتئینی غذای آینده انسان‌ها می‌شوند+ تصاویر
براساس آمارها، اکنون در رژیم غذایی حدود یک سوم از جمعیت کره زمین خوردن گونه‌های مختلف حشره وجود دارد و دانشمندان در نظر دارند مواد غذایی متنوعی با استفاده از حشره برای تشویق مردم سایر کشور‌های جهان به خوردن این مواد غذایی تهیه کنند.

اما در مقابل برخی از گران قیمت‌ترین گونه‌های پروتئین حیوانی مانند ماهی خاویار تنها دارای ۱۶ گرم پروتئین، مرغ ۲۳ گرم و گوشت گاو دارای ۱۹ گرم پروتئین درهر ۱۰۰ گرم از حجم خود هستند.

این حشره‌ها زنجیره پروتئینی غذای آینده انسان‌ها می‌شوند+ تصاویر
با وجود مفید بودن مصرف برخی حشره‌ها برای سلامت بدن، اما عده زیادی از افراد در کشور‌های مختلف جهان تمایلی به خوردن این گونه‌های غذایی ندارند به همین دلیل دانشمندان با استفاده از شیوه‌های مختلف از جمله پودر حشره، تهیه نان و شیرینی با ترکیب پودر حشره و آرد سعی درتغییر سبک غذایی انسان‌ها دارند.

حشره‌ها به سبک‌های مختلفی در کشور‌های جنوب شرق آسیا مصرف می‌شوند از جمله به شکل سرخ شده و کبابی و در این کشور‌ها بسیار محبوب هستند.

این حشره‌ها زنجیره پروتئینی غذای آینده انسان‌ها می‌شوند+ تصاویر
کارشناسان علت انتخاب حشره‌ها در زنجیره غذایی انسان‌ها را، کم بودن فضای مورد نیاز برای رشد آن‌ها می‌دانند، گاو و گوسفند و چهارپایان مقدار فراوانی دی اکسید کربن وارد اتمسفر کره زمین می‌کنند که سبب بالا رفتن دمای هوا و گرم شدن کره زمین می‌شود.

این حشره‌ها زنجیره پروتئینی غذای آینده انسان‌ها می‌شوند+ تصاویر
پژوهشگران با بررسی بر روی گونه‌های مختلف حشره دریافتند بیش از یک هزار و 900 حشره با قابلیت مصرف خوراکی توسط انسان وجود دارد که در آینده کره زمین و به ویژه در مناطق محروم و دورافتاده یک منبع ارزشمند خوراکی هستند.

انتهای پیام/

این حشره‌ها زنجیره پروتئینی غذای آینده انسان‌ها می‌شوند

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
اکبر
۱۵:۰۰ ۲۲ شهريور ۱۴۰۱
لعنت خدا و رسول خدا بر شیطان و پیروان احمق و نادان او!
حرام خدا را حلال نکنید!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۳ ۱۸ شهريور ۱۳۹۶
این دانشمندا لطف کنن یه جوری مشکل تغذیه رو حل کنن که آدم بالا نیاره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۴ ۱۸ شهريور ۱۳۹۶
؟؟/